NEŠTO NAJVEĆE U MOJOJ KARIJERI: Frajla Jelena Buča snima pesmu na tekst tate Angeline Aćimović, devojčice koja je stradala u "Ribnikaru"

Novosti onlajn

15. 04. 2024. u 12:35

JELENA BUČA članica sastava "Frajle", napisala je muziku za pesmu za koju je tekst napisao otac Angeline Aćimović, devojčice koja je stradala u "Ribnikaru".

НЕШТО НАЈВЕЋЕ У МОЈОЈ КАРИЈЕРИ: Фрајла Јелена Буча снима песму на текст тате Ангелине Аћимовић, девојчице која је страдала у Рибникару

Foto: Filip Olćan

Ona će numeru i otpevati u narednom periodu kada ce biti i objavljena.

studio VAV video produkcija

- Celog života se bavim pisanjem i rečima, ali za ovo sto se dogodilo te veceri na Belgrade Fashion Weeku na reviji Angelinina haljina, inspirisanok crtezima Angeline Aćimović reči jednostavno nisu dovoljne. Pripala mi je velika cast da sam napisala muziku na reci Angelininog oca, koju je posvetio svojoj ćerki i koju ću da otpevam. Pesma ce uskoro da ugleda svetlost dana. Autor sam otkako znam za sebe i radila sam mnoge projekte, ali ova pesma mi je nešto najveće što sam radila do sada. Sav prihod od autorskih prava, poklanjam Fondaciji Angelina, ciji su plemeniti ciljevi već krenuli kroz rad fondacije u realizaciju - rekla je Jelena Buča.

Osim sto se odrekla autorskih prava u korist Fondacije “Angelina”, Jelena Buča već sada zasigurno zna jeste da ovu pesmu neće pevati nikada uživo, vec iskljucivo na plejbek zbog siline emocija koje bi je rasplakale na sceni.

BONUS VIDEO:

POKREĆU ME NEPREDVIĐENE SITUACIJE | "Novosti" intervju | Miloš Radenković

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?