NIJE NI PRIMETILA BOLESNU DIVU: Kritike na račun Tejlor Svift o pojavi Selin Dion

Pregršt emocija, i na bini, i u publici, izazvala je iznenadna pojava muzičke dive Selin Dion na dodeli "Gremija".

НИЈЕ НИ ПРИМЕТИЛА БОЛЕСНУ ДИВУ: Критике на рачун Тејлор Свифт о појави Селин Дион

Foto: Profimedia

Dion boluje od rektog sindroma "ukočene osobe" koji pogađa jedno od milion ljudskih bića na planeti.

Ovaj hendikep izaziva bolove i delimično onemogućuje kontrakciju i dekontrakciju mišića ekstremiteta, zbog čega postoji opasnost od padova prilikom hoda. Takođe, što je za pevačicu pogubno, "napada" glasne žice.

Dion se u posednje vreme pojavljivala u javnosti, ali na bini nije bila još od marta 2020. godine i njenog poslednjeg koncerta. Niko je nije očekivao ni na ceremoniji "Gremi", zbog čega su svi bili dirnuti. Selin Dion se približila mikrofonu pridržavajući se za svog sina Renea Šarla, ali je sama stajala, obraćajući se publici.

- Kada kažem da sam radosna što sam ovde, to zaista mislim, iz dubine duše. Oni koji imaju sreću da budu ovde, nikada ne bi trebalo da shvate olako ogromnu ljubav koju muzika donosi u naše živote i živote ljudi celog sveta - poručila je Dion.

Slavna pevačica se na bini pojavila u širokom kaputu, što je mnoge navelo da postave pitanje u kom je stanju njeno telo, imajući u vidu da je, dok nije obolela, volela da nosi pripijene haljine.

Selin Dion je uručila nagradu dobitnici Tejlor Svift, a taj trenutak je naročito izazvao polemike i lavinu komentara na društvenim mrežama, imajući u vidu da je laureatkinja nije udostojila ni pogleda, niti je imala bar jednu toplu reč za obolelu sedmogodišnju pobednicu ovog takmičenja.

Selin Dion je najavila da će uskoro preko jedne od svetski poznatih filmskih platformi objaviti dokumentarni film o svemu što joj se dešava. Protiv bolesti koju ima ne postoji uspešno trajno lečenje. Optimisti kažu da bi možda mogla čak i da jednom snimi album, ali ne i da nastupa na sceni. Oni drugi s žalošću konstatuju da bi mogla da objavi kraj karijere.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave