ANTONI PRIJAVIO SESTRU POLICIJI: Svađa dece čuvenog francuskog glumca Alena Delona oko njegovog zdravstvenog stanja

ANTONI Delon (59), poznati francuski glumac i sin čuvene filmske zvezde Alena Delona (88), prijavio je policiji polusestru Anušku zbog toga što je navodno prikrivala zdravstveno stanje njihovog oca!

АНТОНИ ПРИЈАВИО СЕСТРУ ПОЛИЦИЈИ: Свађа деце чувеног француског глумца Алена Делона око његовог здравственог стања

Foto: EPA

Anuška (33) je, prema Antonijevim rečima, čak pet puta sakrila degradaciju stanja starijeg Delona.

U intervjuu "Pari maču", Antoni Delon je istakao da je čuvarima reda prijavio da su od njega i njegovog brata Alena Fabijena (29) sakriveni rezultati sa čak pet ispitivanja koja su nad Alenom Delonom izvršena od 2019. do 2022. godine i za to sumnjiči sestru Anušku.

- Moja sestra nikada nije informisala mene i mog brata da je nad našim ocem izvršeno pet kognitivnih testova u švajcarskoj klinici – poručio je između ostalog najstariji Delonov sin. - Sakrila je od nas patnju kroz koju prolazi naš otac. Ćuteći, direktno ga je dovela u opasnost. Testovi pokazuju očevu psihološku slabost i ranjivost. Prikrila je nalaze zbog ličnih interesa koji me se ne tiču. Osoba koja je sposobna da manipuliše porodicom i da laže kao što je ona učinila, spremna je na sve!

Antoni Delon je poručio da Anuška Delon živi u Švajcarskoj i da od 2018. godine radi za preduzeće njihovog oca, i da je bila osoba za kontakte na klinici, baš kao i Iromi Rolen koja ga je pratila na svim njegovim posetama.

Delonova deca Antoni, Anuška i Alen Fabijen podneli su, inače, letos tužbu protiv Rolenove, smatrajući da je njihov otac potpao pod uticaj ove dame. Odbijajući te optužbe, i ona je podnela tužbu protiv Delonovih potomaka.

Antoni Delon je poručio da svoju sestru smatra indirektnim saučesnikom za stanje u kome se nalazi njegov otac i za ono što je pretrpeo u poslednje vreme.

Anuška Delon je odlučila da podnese tužbu protiv najstarijeg brata zbog klevete. Učiniće to i Alen Delon, koji je šokiran izjavama sina. Takođe je poručio da, za razliku od Anuške, Antoni o njemu nikada nije istinski brinuo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)