BILA SAM ZADIHANA, A MISLILA SAM NA PESMU: Jelena Karleuša otkrila svoje želje za Novu 2024. godinu i kog je poljubila u ponoć (FOTO)

Dušan Cakić

02. 01. 2024. u 21:05

POP DIVA Jelena Karleuša je sinoć, za reprizu – 1. januara, održala je veliki i spektakularni novogodišnji nastup u čuvenom prestoničkom hotelu „Hajat“ i dovela atmosferu do usijanja.

БИЛА САМ ЗАДИХАНА, А МИСЛИЛА САМ НА ПЕСМУ: Јелена Карлеуша открила своје жеље за Нову 2024. годину и ког је пољубила у поноћ (ФОТО)

Foto: Novosti

Jelena se pojavila u atraktivnom crnom kombinezonu sa kristalima, kojim je sve prisutne ostavila bez daha. Ona je bila vidno raspoložena za nastup u svojoj izazovnoj kombinaciji.

Foto: Novosti

Novogodišnji nastup za reprizu započela je pesmom „Abu Dabi“. Na koncertu su se ređale pesme sa nova dva albuma "Alfa" i "Omega" kao što su „Karly bitch“, „Takita“, „Mašala“, „Blok“, „XY“, „Nepogrešivo“ i mnogo drugih, kao i Jelenini stari hitovi.

Foto: Novosti

Publika u „Hajatu“ sa Jelenom pevala je sve pesme od prve do poslednje reči, horski uglas. Jeleni fanovi su svoju kraljicu nagrađivali ovacijama, a ekipa „Večernjih novosti“, sačekala ju je iza bine, kako bi sa njom podelila utiske nakon novogodišnjeg kocnerta u Budvi – koji je bio veče pre za sam doček Nove 2024. godine, kog je prvo poljubila u ponoć, ali i koje su njene želje i planovi za godinu koja nam je stigla.

Foto: Novosti

- Nisam nikog poljubila u ponoć, a nisam ni imala neku želju, bila sam zadihana i znojava. Pomislila sam da na Stoju, kako ide njena pesma, to sam ubacila u repertoar. Bilo je jako lepo u Budvi - istakla je JK i dodala da ju je bilo strah šta će zateći u kući, budući da su Atina i Nika pravile žurku.

Foto: Novosti

- Zatekla sam haos u svojoj kući nakon što sam se vratila jer su moja deca, suprug i porodica pravila žurku sa sve životinjama.

Foto: Novosti

Jelena je potom otkrila da li planira da napravi pauzu od nastupa, kao i da su beogradske reprize najjače.

Foto: Novosti

- Ne, tek sam počela. Posle 11 godina sam izdala album, tako da pakleni tempo tek sledi, i tome se radujem. Imamo tu turneju i koncerte, i zbog toga sam istinski srećna. Na sceni sam prava ja, od 16 godine radim, tako da ništa drugo ni ne znam. Ovo je prvi put da se radi hotelska repriza, to se inače ne dešava, jer ljudi ne žele da plate za reprizu – veli JK.

Foto: Novosti

Na novogodišnjem nastupu za reprizu Jelena je imala podršku  i svoje dece.

Foto: Novosti

- Pa kad sam sišla sa bine one su mi već čestitale. Kad sam stigla u Beograd, donele su mi poklone. Mama je pokušala da spava bar sat vremena, ali nisam uspela, jer su se spremale za moj nastup. Sve im je trebalo, od šminke do čarapa, koriste sve moje – završava pop diva za „Novosti“.

 

BONUS VIDEO:

NAJLEPŠE JE DAROVATI LjUBAV | Novogodišnji "Novosti" intervju | Lepa Brena

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave