TA PESMA JOJ JE OBELEŽILA KARIJERU: Veliki hit Lepe Lukić odbile su dve poznate pevačice

Novosti onlajn

13. 12. 2023. u 19:05

VELIKI HIT Lepe Lukić odbile su dve poznate pevačice koje u tom trenutku nisu osetile numeru koja je Lukićevoj obeležila karijeru.

ТА ПЕСМА ЈОЈ ЈЕ ОБЕЛЕЖИЛА КАРИЈЕРУ: Велики хит Лепе Лукић одбиле су две познате певачице

Foto: D. Milovanović

Mnogi pevači su u nekom periodu svoje karijere odbijali pesme koje su im bile ponuđenje, a koje su kasnije postale veliki hitovi.

Pesma „Srce je moje violina“ proslavila je kraljicu narodne muzike Lepu Lukić. Ova numera se i danas sluša kao prvog dana, a malo ko zna da je bila namenjena drugoj pevačici.

Foto: D. Milovanović

Prvobitno je pesma napisana za Biljanu Jevtić, ali je ona odbila da snimi ovaj hit. Kasnije je pesma ponuđena Vesni Znijanac, koja je takođe odbila.

Tek u trećem pokušaju, numera je stigla na pravu adresu, Lepa je odmah prihvatila i snimila, a odmah po objavljivanju pesma je postala veliki hit.

Foto: ATA images

Inače, Vesna Zmijanac je odbila pesmu „Vidovdan“, a kompozitor Milutin Popović Zahar je posle dugo ubeđivanja dozvolio da numeru snimi njegova tadašnja supruga Goca Lazarević.

Podsetimo, ovo nije jedini slučaj na estradi, Nada Topčagić je jedna od pevačica koja je odbila najviše pesmana koje su kasnije postale veliki hitovi.

(Grand)

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave