SNIMILA SAM SPOT U NJENOJ SOBI: Maja Nikolić otkrila koja poznata pevačica joj je donela sreću u karijeri

Novosti onlajn

29. 11. 2023. u 20:25

KAŽU da pevači nikada ne zaboravljaju kolege koje su im pomogle na početku karijere, a tako je i u slučaju Maje Nikolić.

СНИМИЛА САМ СПОТ У ЊЕНОЈ СОБИ: Маја Николић открила која позната певачица јој је донела срећу у каријери

Foto ATA Images

Malo ko zna da je Maja prvi spot snimala još kao tinejdžerka i to u domu popularne pevačice Branke Sovrlić.

Foto Instagram/majanikolic_official

 

-Branka je meni donela sreću, moja Nišlijka. Inače nismo se poznavale tada. Naša Branka, mega zvezda! Krećem ja da snimam prvi spot i dođe mi naš Neša i kaže najluksuzniji stan je stan Branke Sovrlić, tamo ćeš da snimiš najbolje kadrove- prisetila se Maja koja i dan danas do detalja pamti svaki kutak Brankinog lukszunog doma koji ju je kao devojčicu ostavio bez daha.

-Snimala sam spot na bračnom krevetu u spavaćoj sobi. Luks sve, zlatno kod Branke u stanu, u centru grada! U svakoj sobi slika Branke Sovrlić! Ja je obožavam. Poslušala sam tad Nešu i sećam se da mi je rekao da ona ima mega hitove i da kad mi povuče nogu pravimo turneju i tako je bilo. Posle tog spota sam radila kao luda- ispričala je pevačica.

Foto: N.Skenderija

Branka Sovrlić nije krila da je izuzetno srećna i ponosna što je svojevremeno pomogla svojoj mlađoj koleginici koja je bila na samom početku karijere, budući da i sama zna koliko je i njoj bilo teško kada je kročila u svet estrade.

-Eto, da se vidi kakva sam koleginica. Ustupila sam mlađoj koleginici mesto da snimi spot jer ipak sve to košta jako puno, da je tražila prostor negde papreno bi je izašlo. Ona je tad bila početnica i želela sam da joj pomognem- rekla je Branka, a Maja je sa osmehom dodala:

-Tvoj prostor je lepši od najluksuznijih hotela. Znaš ti kakav ukus ona ima! Bilo nam je super, baš smo uživali tada. Ja sa 16 godina sam bila kao Alisa u zemlji čuda. Ulazim u stan koji je sa stilom dekorisan, zlato, boje, svarovski kristali. Kažem ja Neši tada „Svaka ti čast kako si našao ovu scenografiju, a on meni kaže, aman žena tu živi!.

(Grand)

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić