BOG JE TAKO HTEO: Dado Polumenta novi album nazvao po svojoj ćerki (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

06. 11. 2023. u 23:29

POP-FOLK ZVEZDA Dado Polumenta večeras je održao promociju novog devetog studijskog albuma "Alea"

БОГ ЈЕ ТАКО ХТЕО: Дадо Полумента нови албум назвао по својој ћерки (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: ATA images

Ovim povodo Dado je otkrio da je ovaj album posebno emotivan za njega.

Foto: ATA images

- Album je posvećen mojoj ćerki i za mene je najposebniji do sada. Sve se promenilo za ovih 10 godina. Zadovoljan sam reakcijom publike i mislim da ću tek biti, nisam očekivao ovakve komentare - rekao je on.

Foto: ATA images

Kako je istakao, u prethodih deset godina dosta je radio na sebi.

- U proteklih 10 godina zivim pravu harmoniju. Sve se promenilo. Radio sam na sebi puno. U svakom smislu. Tražio sam ne jednu nego 10 stručnih pomoći. Sve što je bilo loše ja sam menjao. Psihoterapija ne sme da bude tabu tema i ja sam bio i doživeo sam preporod. Svakom bih to preporučio. Moja ćerka je morala da doživi to što je doživela da bi sve ovo sada ovako izgledalo. Kada sam mislio da će album izaći desilo se to da je ona završila na operacionom stolu. Bog je tako hteo - rekao je on.

Foto: ATA images

Kompletan intervju sa Dadom pogledajte u videu ispod:

U nastavku pogledajte i poslušajte naslovnu numeru sa novog Dadovog albuma "Alea":

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!