JUG JE NJEN: Jelena Karleuša "srušila" rekorde u Leskovcu i zasenila sve prisutne (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

05. 11. 2023. u 09:35

POP DIVA Jelena Karleuša sinoć je u okviru svoje turneje "Alfa i Omega" održala veliki i spektakularni koncert u Leskovcu.

ЈУГ ЈЕ ЊЕН: Јелена Карлеуша срушила рекорде у Лесковцу и засенила све присутне (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novosti

Na nastup u klubu "La Casa" je došla vidno raspoložena u svom stilu, a atmosfera, samo kakvu Jelena zna da napravi, bila je uzavrela.

Foto: Novosti

JK je u Leskovcu čekalo mnogo hiljada ljudi, ne bi li videli svoju muzičku kraljicu i uživali u njenim hitovima, jer je prošlo pola godine, od kako nije pevala u ovom gradu.

Foto: Novosti

Naime, kada je pre šest meseci zabavljala leskovčane, Jelena je upravo na tom mestu, tada prvi i premijerni put najavila da će njen novi album "Alfa" izaći 13. avgusta, kako je bilo.

Foto: Novosti

U leopard print trikou, istim čizmama i crnim naočarima Jelena je neumorno pevala i izvodila koreografiju sa plesnom grupom za svoje hitove, ne skidajući osmeh sa lica.

Foto: Novosti

Koncert je započela numerom "Abu Dabi" sa albuma "Omega", a zatim ređale su se ostale pesme koje su sada veliki hitovi sa dva poslednja dva albuma "Alfa" i "Omega", kao što su: "Karly bitch", "Blok", "Karma", "Lucifer", "XY". Na repertoaru našli su se i Jelenini stari hitovi, a to su: "Upravo ostavljena", "Baš je dobro biti ja", "Muškarac koji mrzi žene" i mnogi drugi.

Foto: Novosti

Skoro više od tri sata, koliko je trajao koncert, se pozdravila sa fanovima koji su skandirali njeno ime i pozdravili su je ogromnim aplauzom, te nema sumnje da su se Jelenini fanovi dobro proveli i da će ovaj koncert dugo pamtiti.

Foto: Novosti

U nastavku, u videu ispod pogedajte atmosferu sa koncerta:

 

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave