"NEĆEMO DA SE LAŽEMO DA JE SVE IDEALNO": Petar Mitić progovorio o svađi sa Ivanom Pavković

Novosti onlajn

02. 11. 2023. u 19:15

IAKO već godinama uživaju u skladnom braku, kao i u svakom zdravom odnosu pojave se trzavice, a sada je rekao sve Petar Mitić o svađi sa Ivanom Pavković.

НЕЋЕМО ДА СЕ ЛАЖЕМО ДА ЈЕ СВЕ ИДЕАЛНО: Петар Митић проговорио о свађи са Иваном Павковић

Foto: Peintskrin/Instagram/ivanapavkovic

Estardno bračni par je otkrio kako prevazilazi svađe do kojih, s vremena na vreme dolazi.

– U našem slučaju ja uvek kažem, samo dogovor kuću gradi, pa i vezu, pa i brak. Moraš da se trudiš da očuvaš brak i pozitivnu atmosferu. Ljudi se dosta udalje kada nema dobre komunikacije, kod nas je to sve super. Bukvalno moraš da se trudiš da očuvaš neke stvari, da se problemi ne guraju pod tepih – rekao je Petar.

Foto: ATA images

– Dovoljno je samo negde otići, promeniti prostor ili izvesti suprugu na neku prijatnu večeru, kupiti neki skroman poklon, recimo cveće, parfem… Ništa specijalno, moja supruga nije zahtevna – ispričao je pevač.

Foto: ATA images

Iako važe za jedan od najskladnijih brakova na estradi, Ivana i Petar potpuno otvoreno govorili su o svom odnosu i otkrili kako on izgleda u njihova četiri zida.

-Nećemo da se lažemo da je sve idealno, mada smo u poslednje vreme baš zauzeti i nemamo ni vremena da se posvađamo, ali to uvek budu neke glupost- objasnio je Mitić o sa osmehom progovorio o razlogu poslednje svađe.

Foto: ATA images

-Evo ja ću da vam ispričam. Poslednji put sam se svojski trudio da smirim svoju ženu jer je bila opterećena ovim slavljem, žensko kao žensko. Želela je da sve bude pod konac ali to tako ne može- kroz smeh je ispričao, dok se Ivana našalila da je samo reč o njenoj bezazlenoj histeriji.

(Grand)

BONUS VIDEO

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori