NIJE SVE U BAKŠIŠU: Sandra Rešić progovorila o nastupima na veseljima

Novosti onlajn

20. 09. 2023. u 20:45

PEVAČICA Sandra Rešić u nedavnom gostovanju na Grand televiziji priznala je da u poslednje vreme sve češće nastupa na privatim veseljima.

НИЈЕ СВЕ У БАКШИШУ: Сандра Решић проговорила о наступима на весељима

Foto: Z. Jovanović Mačak

Kako kaže to je jedna potpuno druga atmosfera, nego kada peva u nekom klubu ili diskoteci, a od samog početka karijere redovna je pevačica na romskim veseljima.

Foto: Z. Jovanović Mačak

-Dosta se radi, ali sam negde težila ka tome i snimala sve te pesme, sve što sam radila u poslednjih par godina išlo ka tome da bi se što više radilo. U poslednje vreme radim više po privatnim svirkama, što mi je jako drago jer to volim. Koliko volim da radim klubove, toliko volim da radim i privatne svirke – rekla je ona.

Foto: Z. Jovanović Mačak

Tokom razgovora, voditelj Zoran Pejić Peja javno je pohvalio Sandru jer je imao prilike da se uveri kako ona radi kada su veselja u pitanju, a ona je potvrdila da su nekoliko puta do sada radili zajedno.

-Iskreno da kažem, više volim to nego bilo šta drugo i nije to samo do bašiša, to je i do topline, prosto je ta atmosfera nekako drugačija. Bar si ti Pejo imao prilike milion puta da vidiš kako radim te proslave, radio si dosta na svadbama kada sam ja pevala. Nekako ne stajem i negde je narod to podržao – zaključila je ona.

(Grand - emisija "Pesmom za dušu")

BONUS VIDEO:

ŽELjKO SAMARDžIĆ OTVORIO "ROŠTILjIJADU": Svratim uvek u Leskovac, jer zna se gde je najbolja hrana

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)