NOVA SREĆA I NOVI POČETAK: Dragana Katić spremna za novu sezonu "Nikad nije kasno" (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

09. 09. 2023. u 16:20

TV VODITELjKA Dragana Katić priznaje da se uželela posla i kako se raduje svemu što dolazi, kao i početku nove sezone emisije "Nikad nije kasno".

НОВА СРЕЋА И НОВИ ПОЧЕТАК: Драгана Катић спремна за нову сезону Никад није касно (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novosti

– Nova sreća, nova radost, novi početak. Saznanje da još uvek radiš, traješ, da još uvek radiš adrenalinski posao. Jedva čekam da upoznam nove takmičare, Ivke je radio profile, ali ja ne volim da ih upoznajem pre snimanja, volim da ih upoznam na sceni i steknem prvi utisak i negde posle prvog kruga mogu i da naslutim ko će biti u finalu– otkrila je Dragana.

Foto: Novosti

Dragana je otkrila da kada krene snimanje emisije, može da prepozna ko, kako i na koji način od kandidate će osvojiti publiku.

- Kada pogledam kandidata, prema energiji koju šalje, vidim i već znam ko će da šarmira publiku, a kada neko dobro peva, znate šta uhu prija šta je dobro, a šta ne.d

Foto: Novosti

Kao i svake godine Dragana je letnji odmor iskoristila, tako što je odmarala na moru.

-  Svake godine planiram da budu dva letovanja i to poslednje pred sezonu, i sada sam pravo sa mora došla u studio. Pre toga je bio Herceg Novi, naravno, to se podrazumeva, samo se menja ta druga destinacija. Ove godine je to bio Solun - ističe TV lice.

Foto: Novosti

Otkrila je i koje rituale poštuje na početku sezone.

– Kao što je svake godine, dođem dosta ranije, da se vide kolege, oseti atmosfera, da se pozdrave svi. Ono što radim svake godine za kraj to radim i za početak, ne menjam - završava Dragana.

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa Draganom, pogledajte u nastavku, u videu ispod:

BONUS VIDEO:

ŽELjKO SAMARDžIĆ OTVORIO "ROŠTILjIJADU": Svratim uvek u Leskovac, jer zna se gde je najbolja hrana

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)