SAMO JE ON GOVORIO ISTINU: Ana Bekuta podelila stare Mrkine fotografije, a povod za to je prelep

Novosti onlajn

04. 07. 2023. u 22:55

PEVAČICA Ana Bekuta deceniju je bila u emotivnom odnosu sa političarem Milutinom Mrkonjićem koji je preminuo u novembru 2021. godine, i koji je zauvek ostavio prazninu u njenom srcu.

САМО ЈЕ ОН ГОВОРИО ИСТИНУ: Ана Бекута поделила старе Мркине фотографије, а повод за то је прелеп

Foto: Pritnskrin Jutjub/Ana Bekuta

Na njenim društvenim mrežama neretko se oglašava o svojim emocijama koje deli sa svojom publikom,za šta je sada imala i poseban razlog.

Foto: Pritnskrin Jutjub/Ana Bekuta

Naime, Ana je objavila seriju Mrkinih neobjavljenih fotografija kojima je, uz prmotivne reči, najavila turnir koji če se igrati u njegovu čast.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

– Znate kako mnogi kažu: „Bio sam sjajan košarkaš dok se nisam povredio“? E, samo je Milutin Mrkonjić to govorio i govorio istinu. Život ga je vrlo rano odvojio od košarke, ali on je do kraja svog života obožavao košarku i sve naše mlade igrače gledao kao svoju decu. Ove fotografije je čuvao kao najvrednije blago do kraja svog života. Zato mi je beskrajno drago da mogu da najavim i podržim turnir koji nosi njegovo ime. Prvi Memorijalni turnir “Milutin Mrkonjić” održaće se 08. i 09. jula na sportskim terenima Ade Ciganlije u organizaciji Fondacije “Svetozar Marković”. Sav prikupljeni prilog doniraće se u humanitarne svrhe, a svi zainteresovani mogu dobiti vise informacija na instagram nalogu – napisala je Bekuta.

BONUS VIDEO:

NAJVEĆA POBEDA JE BITI SVOJ | Sa zvezdama na ti | Br. 17 | Joca Stefanović

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)