PAVLE VITANOV, SABINA KALTAK I PETAR SPASOJEVIĆ SU POBEDNICI "NIKAD NIJE KASNO": Ovo su najemotivniji momenti finalne večeri (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

03. 07. 2023. u 08:45

SINOĆ je održano veliko i spektakularno finale muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", u kom je trijumfovalo troje veterana i to u tri kategorije, Fejsbuk (Pavle Vitanov), SMS glasovi (Sabina Kaltak) i pobednik stručnog žirija (Petar Spasojević).

ПАВЛЕ ВИТАНОВ, САБИНА КАЛТАК И ПЕТАР СПАСОЈЕВИЋ СУ ПОБЕДНИЦИ НИКАД НИЈЕ КАСНО: Ово су најемотивнији моменти финалне вечери (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novosti

Posle višemesečnog odricanja, zalaganja, rada i pevačke borbe maestralnih kandidata, došlo je vreme da se nagradi trud i od dvanaest kandidata odabru tri pobednika najemotivnijeg talent šou programa na Balkanu.

Foto: Novosti

Finalisti koji su nastupali večeras su: Miglen Megi Nikolova, Amil Bišćanin, Jelena Mitrović, Dejan Drašković, Jasminka Dujmović, Pavle Vitanov, Nathalie Prijović, Vladimir Stanković Vladica, Aleksandra Saška Rakonjac, Edvin Husarić Edo, Sabina Kaltak, Petar Spasojević.

Foto: Novosti

Dragana je za finalnu emisiju odabrala dugu elegantnu haljinu sa karnerima u bež boji koja je istakla njenu vitku liniju i pokazala damski stil koji je godinama krasi.

Foto: Novosti

Kako je ovo veče po svemu posebno, voditeljka je u skladu sa tim odabrala šminku i frizuru koje su dodatno upotpunile ovaj stajling.

Foto: Novosti

Blaga šminka i puštena kosa odlično su se uklopile sa haljinom koju je odabrala za veliko finale, a sve izgleda potpuno prirodno i sa stilom.

Foto: Novosti

Snežana Đurišić ocenjivala je veterane u finalnoj večeri osme sezone takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“. Folk zvezda je istakla da joj je velika čast i zadovoljstvo što je ona u finalnoj večeri bila deo omiljene porodične emisije.

Foto: Novosti

- Ovo je nešto posebno, ovde ne treba nikakav sud. Ovde je sve jasno, u emisiji se širi ljubav, pozitivna energija, tu su ljudi koji iza sebe imaju neko iskustvo u ovome što rade. Sada su došli da urade ono za šta možda nisu imali priliku da urade tokom godina u kojim su se bavili ovim poslom – kaže ona i dodaje:

- Ja lično uvek uživam kada se nađem u ovoj emisiji prekoputa kanidata, slušajući njih i tu volju bez obzira na godine. Oni su dokaz da su godine samo broj.

Foto: Novosti

Snežana je u polufinalu pre nekoliko nedelja imala priliku da sedi u sudijskoj stolici i presudi ko od takmičara ide u veliko finale. Tada su pevači imali tremu od toga šta će im ona reći, a pevačica kaže da ovako dobrim pevačima nema puno toga da priča, osim da im pruži veliku podršku.

- Podrška žirija je jedina stvar koju mi treba da uradimo, to je svakako i cilj žirija u ovoj emisiji koja se zove „Nikad nije kasno“ – priča ona.

Foto: Novosti

- Sve je spremno za veliko finale! Svi takmičari su večeras moji favoriti, oni su svi pobednici ali i mi zajedno sa njima - poručio je Žika na početku.

Foto: Novosti

- Pred nama je još jedna lepa noć, finale emisije „Nikad nije kasno“. Mogu reći da sam malo i radostan i tužan pred ovu malu pauzu, ali ne brinite, od septembra se opet družimo – rekao je Žika.

Foto: Novosti

Saša Milošević Mare je istakao da mu je drago što se jedna sezona uspešno završava.

Foto: Novosti

- I ove godine smo dokazali da muzika, emocija, pesma i ljubav su uvek u modi - rekao je Mare.

Foto: Novosti

Dvanaest savršenih vokala dali su sve od sebe da briljiraju na velikoj sceni, a nakon neverovatnih nastupa odabrani su pobednici osme sezone, a to su Pavle Vitanov, Sabina Kaltak i Petar Spasojević.

Foto: Novosti

Na osnovu glasova sa Fejsbuka pobedu je odneo Pavle Vitanov iz Strumice, takmičar koji je učestvovao i u „Zvezdama Granda“.

Foto: Novosti

On je ubedljivo trijumfovao sa 34,5 posto glasova publike na Fejsbuku, dok je njegovom saborcu Edvinu Husariću za dlaku izmakla pobeda.

Foto: Novosti

Statuu mu je uručila Snežana Đurišić, a nakon pobede Pavle nije mogao da sakrije uzbuđenje, pogotovo što je odneo pobedu u kategoriji Fejsbuka, koji ga je i proslavio.

- Tokom pandemije svirao sam preko Fejsbuka i to je naišlo na odlična odjek, isplatilo se. Mnogo sam uzbuđen. Svim finalistima čestitam na sjajnoj borbi i šouu koji su doneli - rekao je Pavle nakon trijumfa.

Foto: Novosti

Nakon šampiona Fejsbuka, usledilo je i proglašenje pobednika putem SMS glasova. Laskavu titulu pobednika ponela je Sabina Kaltak sa 8.417 glasova publike.

Foto: Novosti

Čast da joj uruči statuu pripala je Harisu Džinoviću koji je Sabinu nazvao koleginicom.

Foto: Novosti

- Hvala vam od srca, ovo nisam očekivala – rekla je uzbuđeno pobednica SMS-a.

Foto: Novosti

Glasanje od strane stručnog žirija - o pobedniku je odlučivalo čak devetnaest pevača među kojima su Željko Samardžić, Dušan Svilar, Tijana Dapčević, Tanja Savić, Kiki Lesendrić, orkestar „Nikad nije kasno“, Milan Đurđević, Jasna Gospić, Neda Ukraden, Saša Matić, Šerif Konjević, Kaliopi, Mirza Selimović, Bora Đorđević, Dragan Kojić Keba, Snežana Đurišić, Dženan Lončarević, Haris Džinović i Saša Milošević Mare.

Foto: Novosti

Neverovatna sreća i šok usledili su na licu Petra Spasojevića iz Beograda koga je publika ispratila ogromnim aplauzom, nakon što ga je Dragana Katić proglasila pobednikom stručnog žirija.

Foto: Novosti

Saša Milošević Mare mu je uz čestitke dodelio pobedničku statuu.

Foto: Novosti

-Petre, od srca ti čestitam. Ovo neka ti bude obaveza da te što duže i što više gledamo sa nama – poručio mu je.

Foto: Novosti

I Haris Džinović ocenjivao je veterane u finalnoj večeri osme sezone takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“.

Foto: Novosti

- Bio sam jednom ili dva puta u ovoj emisiji i znam da ima jako dobrih takmičara, da sjajno pevaju. Biće možda i teško odrediti, ako publika ne pomogne tu. Ja ne znam kakav je sistem i način takmičenja u finalu. To je obična rečenica koju čovek upotrebljava svaki dan. Pa tako kaže „Ajde nikad nije kasno“ ili „Za pet dana ćemo nešto uraditi“. Tako da ne znam kada sam rekao – kaže on kroz smeh nakon završenog finala.

Foto: Novosti

Emotivnim pričama i sjajnim nastupima, finalisti su iz kruga u krug osvajali žiri, a u noći odluke proglašena su tri pobednika.

Foto: Novosti

Kompletne intervjue sa voditeljima (Draganom, Žikom), članovima stručnog žirija (Snežanom, Maretom, Harisom) pobednicima (Sabinom, Petrom), kao i atmosferu sa finalne večeri, pogledajte u videu:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)