SHVATILA SAM DA TREBA DA MU VERUJEM: Aleksandra Prijović iskreno o Filipovom uticaju na njenu karijeru

Novosti onlajn

28. 06. 2023. u 17:50

FOLK zvezda Aleksandra Prijović ruši sve rekorde novim studijskim albumom "Devet života", za koji muzički znalci već sada kažu da je album godine.

СХВАТИЛА САМ ДА ТРЕБА ДА МУ ВЕРУЈЕМ: Александра Пријовић искрено о Филиповом утицају на њену каријеру

Foto: Nebojša Paraušić

Poslednjih meseci uveliko je radila na pripremi novog projekta kojim je obradovala publiku, ali i na solističkim koncertima u okviru njene turneje "Od istoka do zapada", koja startuje ove jeseni. Zbog toga se nije dugo družila sa "sedmom silom".

Foto: ATA Images

- U poslednjih par meseci skoncentrisala sam se na posao, da pripremim sve ovo što sledi - i album, arenu... Ne viđam se često sa novinarima, ali gde god da krenem, vi ste tu (smeh) - rekla je pevačica ekipi emisije "Ekskluzivno", a potom priznala da se, i kada je posao u pitanju, odavno prepustila svom suprugu Filipu Živojinoviću, koji ima pravi njuh za hit, a i sam je autor brojnih Prijinih hitova.

Foto: Printskrin Jutjub

- Vremenom sam shvatila da sve što kaže, to stvarno tako i bude, da treba da mu verujem. On je stvarno u 99 odsto slučajeva pogodio i znao da odabere pesmu. Zato, kada biramo pesme, bude sigurno između pedeset i sto pesama na slušanju, i više - kaže Aleksandra.

(Pink.rs)

BONUS VIDEO:

NAUČILA SAM DA NE ŽIVIM PO PRAVILIMA | Sa zvezdama na ti | Br. 16 | Aleksandra Tadić Cipka

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)