PRVO POJAVLJIVANJE ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ NAKON GUBITKA BEBE: Uživa u zagrljaju Gudelja, sa njima njegov brat i devojka (FOTO)

Novosti onlajn

08. 06. 2023. u 19:56

PORODICU Ražnatović nedavno je zadesila tragedija, kada je Anastasija Ražnatović izgubila bebu u petom mesecu trudnoće, o čemu je njen partner obavestio javnost putem Instagrama.

ПРВО ПОЈАВЉИВАЊЕ АНАСТАСИЈЕ РАЖНАТОВИЋ НАКОН ГУБИТКА БЕБЕ: Ужива у загрљају Гудеља, са њима његов брат и девојка (ФОТО)

Foto: Instagram

Tokom ovako teškog perioda, budući da su Anastasiji sređeni papiri zbog kojih je do skoro bila u Sevilji, Anastasija je želela da bude sa porodicom, zbog čega je nedavno došla u Beograd.

Foto: Pritnskrin Instagram/nemanjagudelj

Međutim, po svemu sudeći Ražnatovićeva je posle Beograda otišla u Trebinje, gde vreme provodi sa Nemanjom, ali i njegovim bratom Dragim i njegovom partnerkom.

Foto: Nikola Ristić RTS

- Anastasija se vratila u Srbiju sada kada je Nemanja završio sezonu i to na najlepši mogući način, ulaskom u Ligu šampiona. To znači nama u ovom nama teškom trenutku, što je nama sjajna satisfakcija i motiv za dalje. Želim da kažem da sam se jako radovala, Anastasiju dugo nisam videla. Ona je od januara tamo, Željko i ja smo je posetili na 7 dana, ali to nije bilo dovoljno da se o svemu ispričamo lepo. Jako sam se radovala njenom dolasku - rekla je Ceca.

(Blic)

BONUS VIDEO:

OSTVARILO MI SE I VIŠE NEGO ŠTO SAM ŽELELA | Sa zvezdama na ti | Br. 13 | Barbara Bobak

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

SNIMAK JE HIT: Došao u Ameriku iz Bosne, a na ulici zatekao simbog bivše Juge (VIDEO)