NO, NO, NO: Milica Todorović podelila lepe vesti i otkrila detalje saradnje sa Gazda Pajom (VIDEO)

Dušan Cakić

01. 06. 2023. u 08:00

POP-FOLK ZVEZDA Milica Todorović snimila je novi duet sa kolegom - reperom Gazda Pajom.

НО, НО, НО: Милица Тодоровић поделила лепе вести и открила детаље сарадње са Газда Пајом (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Nije krila uzbuđenje povodom toga što je pesma dostupna javnosti, a sa nama je govorila o lošim komentarima koje dobija na društvenim mrežama, kao i glavnoj ulozi koju tumači u novoj sezoni serije "Pevačica".

Foto: Novosti

- Moja duetska pesma sa Gazda Pajom je izašla i jako se radujem. Mi izvođači to volimo, da odmah vidimo kako to izgleda. Uvek je novo uzbuđenje, kao da svaki put izbacuješ prvu pesmu - istakla je Milica.

Milica je priznala da se susreće i sa lošim komentarima, pa je otkrila kako reaguje na njih:

- Retko kada čitam komentare na Jutjubu, samo bacim pogled i uglavnom su komentari pozitivni, moram priznati, ali dobro je da ima i loših. Mora da postoji balans, jin i jang. Ne brišem komentare, jedino na mom Instagram profilu ponekad, kada je nešto baš ružno i bezobrazno. Došao si na moj profil, ne možeš da mi seješ šta god ti želiš i odmah posle toga ide blok.

Foto: Novosti

Od septembra kreće emitovanje druge sezone serije "Pevačica". U prvoj sezoni glavnu ulogu je igrala Miličina koleginica i imenjakinja Milica Pavlović, dok u drugoj sezoni glavni ženski lik tumači upravo ona, te je sada otkrila koliko Milica i Daša zapravo liče.

- Ne razlikuje se ona puno od Milice Todorović. Daša je temperamentna, voli da opsuje po koji put, energična je. Biće jako zanimljivo. Radujem se što ću biti na malim ekranima, do sada sam glumila samo u pozorištu - rekla je Milica i naglasila da je dobila brojne komplimente od saradnika za svoju glumu.

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa Milicom pogledajte u videu ispod:

U nastavku pogledajte i poslušajte novu Miličinu i Gazda Pajinu duetsku pesmu i spot:

BONUS VIDEO:
OD SAMOG STARTA NA ESTRADI SAM POKAZALA SVOJ STAV | Sa zvezdama na ti | Br. 12 | Ivana Dimkovski

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

OVO JE TEMPIRANA BOMBA Nemci zaustavili autobus iz Bosne i ostali u šoku - odmah isključen iz saobraćaja, putnici se snalazili