U LIVERPULU je održano finale Evrovizije, a pobedu je odnela predstavnica Švedske Lorin sa pesmom "Tattoo".

Komentari (28)

Serafim

14.05.2023. 01:42

Treći smo na evroviziji ali od pozadi, koliko pamtom nikad nismo ovoliko nisko pali ali šta očekivati sobzirom ko nas je predstavljao. Čudim se da smo i ovoliko bodova dobili. Konačno je i ceo svet rekao koliko nam je pesma loša. Ali sad sledi ono,, Svi mreze Srbe,,. Ovog puta neće biti. Dozvolili smo da jednu pravoslacnu zemlju predstavlja, gej satanista. Svaki komentar je suvišan. A ništa gora nije ni naša komentatorka evrovizije. Svake godine ista, kao da nemam nijednog boljeg novinara ili glumca od nje. Prosto ide na živce sa svojim neumesnim komentarima. ?

Duško

14.05.2023. 06:43

Da izbor pesme nije bio "po babu i po stričevima" svašta bi bilo ! Ona dvojica momaka, favoriti Granda su vrh vrhova za ovo goveče što je sramotilo Srbiju u Liverpulu.

Milan

14.05.2023. 11:36

Pesma je sinhronizacija,harmonija i ritmika instrumenata i glasa pevača napravljena tako da je prepoznatljiva i lako slušaocima ulazi u uši. Ova naša to nije ! Ni ona prošle godine to nije!! Pobogu , pa Evrovizija nije pozorište gde se izvode razni performansi! Ljudi koji podržavaju ,osmišljavaju i šalju u svet ovakve nastupe imaju ozbiljan problem u glavi i brukaju Srbiju! Možda negde drugde ali ovakvim nastupima nije mesto na Evroviziji!

Lukava

14.05.2023. 11:47

Da zaista je loše prošao...ili loše smo prošli... Izgleda a više nije dovoljno nametati se sklonostima ka LGBT populaciji...treba još nešto... Luk se lepo smeškao, vrteo pramenove...realno izgledao je kao ... ali jbg. i drugi su!! Pamet u glavu, dok je glava još uvek na ramenima!

Miki

15.05.2023. 15:12

Kakva je ovo pesma?Koji "poznavalac " muzike je ovo pisao?nista nisam razumeo tekst,nije se čulo sta peva!jedva sam čuo ono"spava".pa bato nastavi i dalje da spavaš,bice najbolje za tebe...