DRUŠTVENE MREŽE SU OKIDAČ ZA ZLO KOJE SE ŠIRI Lepa Brena uznemirena nakon masakra izjavila saučešće porodicama žrtava

Novosti onlajn

03. 05. 2023. u 22:55

Stravičan masakr koji je danas Beograd zavio u crno nakon ubistva osmoro đaka u OŠ "Vladislav Ribnikar" koje je izvršio maloletni Kosta. K. (14), duboko je uznemirio i folk divu Lepu Brenu

ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ СУ ОКИДАЧ ЗА ЗЛО КОЈЕ СЕ ШИРИ Лепа Брена узнемирена након масакра изјавила саучешће породицама жртава

Foto: Ata images

Najveća balkanska zvezda Lepa Brena oglasila se ekskluyivno za Informer povodom vesti o stravičnom masakru koji se jutros desio u Beogradu u OŠ "Vladislav Ribnikar". Šokirana i potresena Lepa Brena je poručila je da je ovo sunovrat savremenog društva!

Foto: Printskrin/Jutjub/ Lepa Brena

- Ovo doživljavam teško kao i svaka majka. Ovo je poslednji stadijum i sunovrat našeg društva. Nasilje, droga, ubistva i kriminal su svakodnevnica našeg života, a mediji, kako štampani tako i elektronski, kao i društvene mreže, okidač su za zlo koje se širi brzinom epidemije - rekla je Brena i dodala: Moje saučešće porodicama. Porodica Živojinović.

Podsetimo, jutros u 8.30 u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, učenik sedmog razreda Kosta K. (14) ubio je osmoro dece i čuvara škole.

Kako smo izvestili, učenik sedmog razreda te škole došao je s pištoljem i pucao na drugare. Prvo je ubio čuvara, zatim nastavio svoj krvavi pir.

(Informer.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024