NIKOLINA KOVAČ KAPOR ISKRENO: Živimo u takvom vremenu, da nam je potrebna povezanost na frekvenciju ljubavi (VIDEO)

Novosti Onlajn

24. 04. 2023. u 16:05

POPULARNA pevačica Nikolina Kovač Kapor gošća je osmog izdanja emisije "Sa zvezdama na ti".

НИКОЛИНА КОВАЧ КАПОР ИСКРЕНО: Живимо у таквом времену, да нам је потребна повезаност на фреквенцију љубави (ВИДЕО)

Foto: Z. Jovanović Mačak

Učešće u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", brak sa kolegom - popularnim pevačem Sašom Kaporom, dvoje dece, život i karijera bez skandala - obeležavaju njeno postojanje na estradi.

Foto: Z. Jovanović Mačak

Iako ima mnogo poslovnih obaveza, Nikolina uspeva da ih uskladi sa brigom o deci, sa kojom provodi svaki slobodan trenutak.

Foto: Z. Jovanović Mačak

- Bitno je pre svega kakvu energiju emituješ, tako će ti se i vratiti. Porodica mi je najbitnija i majka sam na prvom mestu. Trudim se da niko ne ispašta zbog mog posla. Živimo u takvom vremenu da nam je ljubav bitna, jer bez nje nema života i moramo biti povezani na toj frekvenciji - objasnila je Nikolina.

Foto: Z. Jovanović Mačak

O svemu tome i o mnogim drugim stvarima govorila je kao gošća osme emisije "Sa zvezdama na ti", autora i voditelja Dušana Cakića.

Foto: Z. Jovanović Mačak

U nastavku, u videu ispod, na zvaničnom Jutjub kanalu "Večernjih novosti", pogledajte šta je još rekla popularna pevačica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima