SPORT JE BITAN ZA ODRASTANJE SVAKOG DETETA: Veljko Ražnatović pokreće bokserski kamp za decu (VIDEO)

Dušan Cakić

12. 04. 2023. u 21:25

PRVAK SRBIJE u boksu u kruzer kategoriji Veljko Ražnatović ekipu "Novosti" i pripadnike medija ugostio je danas u Bokserskom klubu "Crvena Zvezda".

СПОРТ ЈЕ БИТАН ЗА ОДРАСТАЊЕ СВАКОГ ДЕТЕТА: Вељко Ражнатовић покреће боксерски камп за децу (ВИДЕО)

Foto: N. Skenderija

Šampion Srbije je istako da sa velikim zadovoljstvom, čašću ali i odgovornosti da pokreće bokserski kamp za decu.

Foto: N. Skendarija

- Sport je bitan za odrastanje svakog deteta i mislim da je bavljenje istim napravilnije za sve mlađe naraštaje - rekao je Veljko.

Foto: N. Skenderija

 

U razgovoru za "Novosti" prvak Srbije u boksu u kruzer kategoriji je rekao da bokserski kapm koji pokreće za decu biće pristupačan za sve.

- Velika mi je čast i najbitnije od svega mi je da kada se sve to završi da da deca kažu sebi i drugima "ponovo bih želeo da budem deo toga. Moram da kažem da je cena jako pristupačna svim roditeljima i znaće da će im deta tu biti maksimalno zaštićena. Ono što takođe moram da istaknem da će se znati sve šta će se kako i na koji način pravilno i na zdrav i sportski način raditi. Za sada sve to temeljno i detaljno osmišljavamo, toliko ima toga, tako da kada bude sve gotovo, to ćemo i lepo obelodaniti.

Foto: N. Skenderija

Kompletan intervju sa Veljkom pogledajte u nastavku, u videu ispod:

BONUS VIDEO:

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)