KUPIO KARTU ZA KONCERT I PLATIO JE 3000 EVRA: Nemanja Matić još jednom pokazao humanost

J. S.

11. 04. 2023. u 12:44

POZNATI srpski fudbaler Nemanja Matić, koji trenutno nastupa za italijanski fudbalski klub Roma na poziciji veznog igrača, još jednom je pokazao da je humanista koji ne prestaje da pruža pomoć onima kojima je to neophodno.

КУПИО КАРТУ ЗА КОНЦЕРТ И ПЛАТИО ЈЕ 3000 ЕВРА: Немања Матић још једном показао хуманост

Foto: Profimedia

Matić je kupio kartu za humanitarni koncert Nikole Rokvića pod rednim brojem osam i platio je 3000 evra.

Novac je uplaćen na račun fondacije Budi human za jednu od korisnica za koje Nikola Rokvić peva u Vranju.

Podsećamo da je ovaj fudbaler sa internacionalnom karijerom za reprezentaciju Srbije do 21 godine odigrao 11 utakmica, dok je za seniorsku reprezentaciju debitovao 2008. Odigrao je 48 utakmica i postigao je dva gola. Bio je u reprezentaciji Srbije na Svetskom prvenstvu 2018, dok je reprezentativnu karijeru završio u avgustu 2020.

Veliku lavinu humanosti pokrenuo je Nikola Rokvić kupivši kartu za sopstveni koncert koji će se 20. aprila održati pod sloganom “Za tri naše” u porti Saborne crkve u Vranju. Nikola je kartu platio 30.000 dinara, a onda su se brojni njegovi prijatelji pridružili akciji.

Podsećamo da Adriana Simenova bije bitku sa karcinomom u Atini, Nadica Stošić prikuplja novac za lečenje matičnim ćelijama u Rusiji, Snežana Stanković čeka na transplantaciju bubrega u Belorusiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!