NOVA SVAĐA U "ZVEZDAMA GRANDA": Žiri bojkotovao odluku Saše Popovića

Novosti online

08. 04. 2023. u 23:17

ČETVRTI krug Zvezda Granda otvorili su Mustafa Bidžan i Danijel Ajetović, a zbog njih došlo je do nesuglasica u žiriju.

НОВА СВАЂА У ЗВЕЗДАМА ГРАНДА: Жири бојкотовао одлуку Саше Поповића

Foto: Printskrin

Naime, Mustafa se predstavio sa pesmom "Napiši jednu ljubavnu" i "Pusti ritam", dok je Danijel odabrao pesme "Otvaram ti dušu" i "Rekla mi je rekla".

Kako su se oba kandidata predstavila u punom svetlu, žiriju je bilo teško da se odluči te su dobili maksimalan broj glasova. Saša je tom prilikom otkrio da je imao nedoumicu u prošlom krugu da li da pusti Mustafu ili Dušana, međutim nije se pokajao što su oboje prošli jer su zablistali večeras.

- Dobri ste kandidati, vredni prolaska u sledeći krug, ali ako Mustafa bude ovako pevao drugu pesmu, bez života i falš u sledećem krugu moj glas nemaš. Kandidat broj dva, super si bio, sve na mestu,a li ja ću da poludim od tebe i prenatrpanih interpretacija, samo to ispravi – rekla je Šerifovićeva.

Bosanac je kratko istakao da su oboje dobri bili, a zatim u svom maniru Mustafi zamerio da je recitovao, dok je Danijela savetovao da se drži Adila.

Viki je takođe imala lepe reči za kandidate za koje je rekla da može da im nađe grepke, ali da ne želi jer se vidi napredak, što je potvrdila i Đurišićka.

- Bilo je grešaka, međutim neke stvari od od ove emisije ne smeju više da se dešavaju. Mustafa, bilo je falša, ali si mnogo bolji od prošlog kruga, Danijele dobar si pevač ali ima tu da se poprave te sitnice – složila se Snežana.

Pre nego što je dao reč Ani Bekuti, Saša je zatražio da se isključe tasteri žiriju.

- Mustafa malo je bilo nesklada, ali ipak sam osetila emociju kojom si pevao, a Danijele dikcija je i dalje tvoj najveći problem - zaključila je Bekuta.

Đorđe David složio se sa komentarima žirija, dok je Mili rekao kako svakom pevaču može da se nađe greška i da su bili dobri.

Saša Popović dao je znak za glasanje, kada je ceo žiri odlučio da bojkotuje njegovu odluku i ne glasa, a iako je pokušao da ih nagovori da kažu kome daju prednost oni su i dalje odbijali i složili se da će mu odluku saopštiti na pauzi.

Ovakve stvari se ne dešavaju često iako su nesuglasice normalna pojava u svakoj emisiji, publika je strepela da ne dođe do skandala, piše Telegraf.

BONUS VIDEO: DIJAMANTI BEND: Mnogi će se iznenaditi, jer od nas dolazi jedna "kardio" stvar

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna