POŽAR U DOMU POZNATE GLUMICE: "Imala sam dva minuta da spasim decu"

Novosti online

05. 04. 2023. u 22:39

KANADSKA glumica Katerina Skorsone (41), koja je publici najpoznatija po ulozi dr Ameli Šeperd u seriji "Uvod u anatomiju", podelila je sa pratiocima da je pre nekoliko meseci doživela tragediju u kojoj je izgubila četiri kućna ljubimca.

ПОЖАР У ДОМУ ПОЗНАТЕ ГЛУМИЦЕ: Имала сам два минута да спасим децу

Foto: Profimedia

Naime, u njenoj kući je izbio požar, a ona je tek sada progovorila o tom događaju. Na sreću, Katarina, njeno troje dece i bivši suprug Rob Džajls preživeli su požar.

- Dok sam stavljala decu na spavanje i završavala kupanje, dim je počeo da se vije oko kade. Kada sam pogledala niz hodnik, reka gustog dima se već stvorila i napunila kuću - rekla je glumica, koja ima tri ćerke.

Ona dodaje da je imala oko dva minuta da izvuče svo troje dece iz kuće.

Foto: Profimedia

- no što je srceparajuće je to što smo izgubili četiri ljubimca. Još uvek živimo sa tim gubitkom - napisala je ona u objavi u kojoj je pokazala i fotografije kuće nakon požara.

Rekla je i da ne želi da priča o tome, već o ljudima koji su im pomogli.

- Hvala vatrogascima i istražiteljima. Hvala mojoj komšinici koja je odgovorila na mahnito kucanje na njena vrata. Hvala roditeljima u školi koji su mojoj deci poslali igračke i knjige, hvala mojim drugarima koji su poslali odeću i potrepštine, hvala mojim sestrama koje su doletele da se pobrinu za logistiku kako bih mogla da budem sa svojom decom. Hvala mom timu koji je sve olakšao - napisala je ona.

BONUS VIDEO: KOLIKO SU VISOKE NAŠE VODITELjKE - Podatak koji će mnoge iznenaditi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

KO JE BILA BOJANA JANKOVIĆ? Voditeljka koju smo svi obožavali, pamtićemo je po kultnoj emisiji