"IZUZETNO JE VAŽNO DA SHVATITE..." Goca Tržan dala bitan savet roditeljima koji se bore za potomstvo

Novosti online

02. 04. 2023. u 14:18

PEVAČICA Goca Tržan poslednjih 12 godina vodi veliku bitku da rodi drugo dete. Često u javnosti deli svoja osećanja, ali i naglašava da nema nameru da odustane od toga da svom suprugu Raši Novakoviću, podari dete.

ИЗУЗЕТНО ЈЕ ВАЖНО ДА СХВАТИТЕ... Гоца Тржан дала битан савет родитељима који се боре за потомство

Foto: Printskrin/Jutjub/ KONTRA SHOW

Ona je sada dala je savet svim ženama koje se nalaze u kasnim 30. godinama ili ranim četrdesetim, na koje stvari obavezno moraju da obrate pažnju, ukoliko planiraju da postanu majke.

– Želim da kažem ženama koje žele da postanu majke, a imaju muževe koji ne žele da se provere i da se leče, bežite od takvog muškarca, jer on ne želi dete. Sa druge strane, muškarci koji su potpuno zdravi, a vi čekate da se dogodi neka magija, neće se to dogoditi. Ne gubite vreme, jer je vreme za žene krucijalna stvar. Muškarac može da postane roditelj i u 70 godina, a vi ne – rekla je Goca i otkrila da li je imala momente u kojima je želela da odustane od vantelesne oplodnje.

Foto: Milena Anđela

– Nisam odustala, jer nisam normalna. To je veliki rolerkoster sa emocijama. Mislim da ukoliko pokušavaš nešto, da ćeš u tome i uspeti. To je jedini način da uhvatiš red. Takođe je potrebno, da imate ginekologa i embriologa, koji moraju da budu iskreni i da vam kažu, da ne pokušavate sa svojim jajnim ćelijama, već da idete na donaciju. Izuzetno je važno da shvatite, da nikako ne smete da gubite vreme i da su normalna sva osećanja, u kojima čak dolazite i u trenutak kada želite da odustanete, ali potrebno je da se saberete i da donesete pravu odluku zajedno sa svojim partnerom. Uloga oba roditelja je mnogo važna u životu deteta. Savetujem i majke koje sada imaju ćerke tinejdžerke, da nikako im ne dozvole da abortiraju – zaključila je Goca.

(Blic)

BONUS VIDEO: BRENIN VIKTOR SLAVI ROĐENDAN: Snajka Prija sa svekrvom zapevala najskuplju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEDELJA ODRŽIVOG RAZVOJA I POSLOVANJA: Bolji biznis za bolje društvo