MUNJE SU SE VRATILE Premijera kultnog filma

D. Cakić

29. 03. 2023. u 22:45 >> 22:44

Nakon kultne domaće komedije "Munje" koja je početkom 2000-tih godina osvojila publiku i stekla kultni status, sada je konačno stigla nova filmska priča pod nazivom "Munje opet" u režiji Raše Andrića, a po scenariju Srđana Anđelića.

МУЊЕ СУ СЕ ВРАТИЛЕ Премијера култног филма

Foto: ATA images

Beogradska premijera nastavka kultne domaće komedije "Munje Opet" je bila večeras 29. marta u MTS dvorani, a redovna bioskopska distribucija filma u našoj zemlji krenuće dan kasnije, 30. marta.

Na crvenom tepihu pojavile su se brojne zvanice, a među prvima je stigao i Sergej Trifunović gde je sa Borisom Milivojevićem simulirao poljubac.

Foto: ATA images

Inače, Sergej glumi Popa, koji je pored Mareta (Boris Milivojević) glavni junak priče.

Film "Munje opet" donosi priču o životima omiljenih junaka Popa i Mareta, u čijim životima se ništa puno nije promenilo i nakon toliko godina. Tu i tamo sanjare i ne razumeju ovaj svet.

Foto: ATA images

Glumačku ekipu čine Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Nikola Đuričko, Seka Sablić, Maja Mandžuka, Milica Vujović, Dragan Maca Marinković, Miona Marković, Vlada Kovačević, ali i mlađa glumačka imena Ivana Zečević, Marko Pavlović i Stojša Oljačić, kao i poznati reperi Ivan Ivanović Juice i Smoke Mardeljano.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)