PRISILA PRISLI OSPORAVA ĆERKIN TESTAMENT: Bivša Elvisova žena podnela zahtev

Novosti online

31. 01. 2023. u 16:08

PRISILA Prisli, bivša supruga legende rokenrola Elvisa Prislija, podnela je pravni zahtev za osporavanje valjanosti testamenta njihove pokojne kćeri, preneo je BBC. Liza Meri Prisli, jedino dete para, da podsetimo umrla je nedavno u 54. godini nakon srčanog zastoja.

ПРИСИЛА ПРИСЛИ ОСПОРАВА ЋЕРКИН ТЕСТАМЕНТ: Бивша Елвисова жена поднела захтев

Foto AP

Ona osporava dopunu testamenta Lize Meri iz 2016. kojom je Prisila smenjena s mesta upravnika zaostavštine. Na dokumentu je pogrešno napisano Prisilino ime i potpis se čini neobičnim, tvrde advokati gospođe Prisli. U podnesku Vrhovnom sudu u Los Anđelesu, njeni advokati su rekli da je ona postala svesna "navodnog amandmana iz 2016." tek nakon smrti Lize Meri.

Taj dodatak testamentu uklanja Prisilu i bivšeg poslovnog menadžera Barija Sigela i zamenjuje ih njenom decom. Prisila Prisli tvrdi da joj dodatak nije dostavljen za života njene kćeri, kako je izričito zahtevao testament.

U dopuni Lize Meri takođe je "pogrešno napisano ime njene majke" i nosi potpis Lize Meri koji se "čini nedoslednim u odnosu na njen uočajeni potpis", stoji u sudskom podnesku u koji je BBC imao uvid. Njeni advokati takođe tvrde da ova izmena nije overena kod javnog beležnika.

- Na osnovu prethodno navedenog, navodni amandman iz 2016. trebao bi se smatrati nevažećim - stoji u podnesku.

Pravni postupak usledio je manje od nedelju dana pošto je porodice Lize Meri prisustvovala javnoj misi zadušnici za nju na porodičnom imanju u Memfisu. Na službi je Prisila pročitala pesmu za koju je rekla da je napisala jedna od tri kćeri Lize Meri, a sve tri bile su na službi.

Mrtvozornik okruga Los Anđeles još nije otkrio uzrok smrti ćerke poznatog para.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri