Zavirite u Arenu i pogledajte kako napreduju pripreme za MAC

Promo

22. 01. 2023. u 17:21

Do najvećeg muzičkog događaja u regionu, Music Awards Ceremony (MAC) powered by MaxBet u organizaciji Skymusic-a, ostalo je nekoliko dana, a da nas u Areni 25. i 26. januara očekuje „teška mašinerija“ i do sada neviđeni spektakl govore snimci sa zvaničnog instagram naloga manifestacije!

Завирите у Арену и погледајте како напредују припреме за MAC

Foto: Live Production

Arena se menja iz minuta u minut, a kako izgleda priprema za Music Awards Ceremony pogledajte ovde:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAC (@music.awards.ceremony)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAC (@music.awards.ceremony)

Više od 1500 m2 LED ekrana, bina od 1300m2 koja će činiti krug od 2.5 kilometra, preko 650 motora koji su pozicionirani iznad bine i omogućavaju tranziciju scene i specijalne svetlosne efekte, 16 multikolor lasera velike snage, preko 2000 rasvetnih tela, više od 1.5 kilometara konstrukcije – samo su neki od elemenata koji će obe večeri iz Arene poslati sliku kakva priliči najvećim svetskim muzičkim show-ovima! Ako se na sve to doda i činjenica da će MAC okupiti creme de la creme muzičke scene regiona, nema sumnje da će treće izdanje ceremonije biti proglašeno muzičkim događajem godine!

Interesovanje publike je iznad očekivanja, a budući da je sektor 200 rasprodat, u ponudi su ostale ulaznice za sektor 400, kao i orgraničena količina VIPulaznica. Ulaznice po promo cenama mogu se nabaviti do utorka 24. januara u ponoć putem sajta efinity.rs, aplikacije e_Finity, na prodajnom mestu TC Rajićeva i na blagajni Štark Arene. Od 25. januara ulaznice će se prodavati po punoj ceni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

NEOBIČNA POSLEDNJA ŽELJA LANETA GUTOVIĆA: Porodica je morala da sprovede, mnogi su se čudili