LJUBAV MASIMA SAVIĆA I BEBI DOL: Pevačica otkrila kako je sve počelo

Novosti onlajn

23. 12. 2022. u 18:45

VEST o smrti Masima Savića iznenadila je ceo region. Hrvatski pevač preminuo je u 61. godini, a tužne vesti potvrdile su njegove ćerke Mirna i Ena.

ЉУБАВ МАСИМА САВИЋА И БЕБИ ДОЛ: Певачица открила како је све почело

Foto: D. Mišić, D. Milovanović

Njegova biografija puna je velikih dobrih, ali i loših trenutaka. Od malih nogu borio se i suočavao sa raznim nedaćama, ali i voleo muziku kojom je oš u mladosti počeo da se bavi. Njegv profesionalni život i rad oduševljavao je mnoge, dok se o njegovom privatnom i nije puno toga znalo. Ipak, jedna od poznatijih priča je ona ljubavna i to sa srpskom pevačicom Bebi Dol.

Važili su za jedan od omiljenih ljubavnih parova u bivšoj Jugoslaviji. Oboje su bili na vrhuncu slave, neobični i zanimljivi. Mediji su ih obožavali, a jednom prilikom su govorili o svom upoznavanju koje nije prošlo u najboljem redu. Dobar utisak jedno na drugo nisu ostavili.

- Taman sam se vratila iz Egipta i bila sam u nekom avionu kada su mi prišli ljudi da upoznam Masima Savića. On je bi pristojan, sećam se tada je imao veliki hit. Odmerila sam ga, ali, da se niko ne uvredi, pomislila sam da je gej. Bio je uporan i jednom me je na aerodromu dočekao sa cvećem. Tada je počelo sve - pričala je Bebi.

- Upoznao me je sa svojom majkom koja je živela u jednom božanstvenom mestu u Istri. Ona me je mnogo volela - navela je Bebi i dodala šta je razlog njihovog raskida.

- Nismo mogli da se dogovorimo gde ćemo biti. Da li u Istri, Zagrebu ili Beogradu - otkrila je pevačica.

A ovako je Masimo govorio o njoj:

- To je bilo jedno vrlo veselo društvo, otprilike desetak ljudi. I bili smo ludi kao puška, svih deset. Uvek je bilo neke love, nije bilo važno jesam li zaradio ja, ili Bebi, ili neko treći. Živeli smo na vrlo visokoj nozi sve do rata. Živeli smo intenzivno, lepo, uzbudljivo, avanturistički. Nismo tada znali kako je to dobro. I onda smo sve zeznuli. Prestala je kompletna komunikacija, životi idu dalje i to je to - ispričao je on u jednom intervjuu.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

BEZ poštovanja istorije i čuvanja sećanja na velikane koji su nas svojim besmrtnim delima u prošlosti zadužili nema ni svetle budućnosti. Vođen ovim univerzalnim životnim geslom, Belgrade Waterfront nije propustio da, podižući najmodernije naselje u Srbiji, čitavu desnu obalu Save premreži novim saobraćajnicama koje predstavljaju svojevrstan omaž slavnim istorijskim ličnostima.

23. 05. 2024. u 16:00 >> 12:26

Komentari (1)

UMRO GODINU POSLE NJE: Poznati glumac bio večna Riskina ljubav - kad ga je napustila, samo je ponavljao: Kako ću ja bez moje Rade?