ŽENA NIKOLE ROKVIĆA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Podigla majicu i poručuje - Više nije pivski (FOTO)

Novosti online

26. 09. 2022. u 23:54

PEVAČ Nikola Rokvić i njegova supruga, bivša manekenka Bojana Barović čekaju treće dete, a nedavno su otkrili da će dobiti devojčicu.

ЖЕНА НИКОЛЕ РОКВИЋА ПОКАЗАЛА ТРУДНИЧКИ СТОМАК: Подигла мајицу и поручује - Више није пивски (ФОТО)

Foto: Instagram/Bojana Barović

Bojana Barović uživa u trudnoći, a sada je sa svojim pratiocima podelila fotografiju kojom je sve raznežila. Naime, ona je pozirala u ogledalu, dok je u prvom planu bio njen trudnički stomak, piše Blic.

- Radosni momenat kad stomak preraste iz pivskog u trudnički - napisala je ona u opisu obajve.

Inače, Nikolin brat Marko Rokvić čeka drugo dete sa suprugom Sarom Rokvić, a njih dvoje čekaju dečaka.

Bojana je, inače, prošlog meseca otkrila sa čim se bori u trećoj trudnoći.

- Neki od vas su primetili da u proteklih mesec i više dana baš i nisam bila najaktivniji član ove naše zajednice, a razlog tome je bila lepota prvog trimestra - mučnina. Ovaj put me je zatekla nespremnu jer sam se pogordila, s obzirom na to da su prve dve trudnoće bile znatno bolje po tom pitanju - navela je na početku na Instagramu.

- Ali, ovo vam pišem iz drugog razloga, a to je moje zapažanje i način na koji sam se nosila sa tim. U samom početku sam upala u stadijum prepuštanja i bukvalno nijednu obavezu (sem oko dece) nisam mogla da odradim kako treba. To je kratko trajalo, jer sam shvatila da je i to jedna vrsta borbe i trenutno stanje kome ne smemo baš tako lako da se predamo - dodala je ona.

- I iako mi mučnine nisu od tog saznanja prestale, prestao je njihov kontinuitet i moja glava se više nije bavila samo time! Bar na kratko sam uspevala da se izbacim iz tog stanja i radim druge stvari i nekako naučim da funkcionišem i saživim se sa ovim, na svu sreću kratkotrajnim stanjem… Znam da vas je mnogo koje ste u ovom istom divnom stanju, sa nekad ne tako divnom svakodnevnicom i baš vama pišem u nadi da ćete bar ponekad snagom volje pomoći sebi - zaključila je tad Bojana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

POSLE PORAZA: Savić uputio poruku Mitroviću