NE ZNATE DA LI ĆETE OPET ČUTI, VIDETI I HODATI: Glumac Ešton Kučer progovorio o teškoj bolesti - Imam sreće što sam živ (VIDEO)

Novosti online

09. 08. 2022. u 00:28

GLUMAC Ešton Kučer koji se proslavio ulogom u klutnoj seriji "Vesele sedamdesete", progovorio je o teškoj bolesti s kojom se susreo.

НЕ ЗНАТЕ ДА ЛИ ЋЕТЕ ОПЕТ ЧУТИ, ВИДЕТИ И ХОДАТИ: Глумац Ештон Кучер проговорио о тешкој болести - Имам среће што сам жив (ВИДЕО)

Foto: EPA

Poznati glumac koji je 2021. godine završio čak dva puta u bolnici i to zbog toga što je jeo samo jednu voćku otkrio je da ga je autoimuni poremećaj ostavio bez sposobnosti da vidi, čuje ili hoda. Ešton Kučer otkrio je s kakvim posledicama se susreo.

- Pre dve godine, imao sam taj čudan, super redak oblik vaskulitisa koji mi je oborio vid, pokvario mi je sluh, uništio moju ravnotežu - rekao je Kučer (44) i dodao da mu je trebalo oko godinu dana da ponovo izgradi svako čulo.

Vaskulitis je veoma redak autoimuni poremećaj koji može izazvati upalu krvnih sudova, što rezultira ograničenim protokom krvi. Postoji mnogo vrsta vaskulitisa, ali većina utiče na najmanje jedan organ.

- Ne cenite to baš dok ne nestane - rekao je Kučer. - Dok ne kažete, 'Ne znam da li ću ikada moći ponovo da vidim, ne znam da li ću ikada moći ponovo da čujem, ne znam da li ću ikada ponovo moći da hodam.

Foto: EPA

 

- Imam sreće što sam živ - dodao je on, prenosi "Page Six".

Sada potpuno oporavljen od užasnog zdravstvenog straha, glumac kaže da ne dozvoljava da mu bilo koji izazov stane na putu ka uspehu.

- Onog trenutka kada počnete da vidite svoje prepreke kao stvari koje su napravljene za vas, da vam daju ono što vam treba, tada život počinje da postaje zabavan, zar ne? Počinjete da surfujete iznad svojih problema umesto da živite ispod njih - rekao je Kučer, koji sa suprugom Milom Kunis ima dvoje dece.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)