KAO DA JOJ JE OTAC: Pljušte kritike na račun nekadašnjeg zavodnika - DŽordž Kluni omatorio pored Amal (FOTO)

Novosti online

27. 07. 2022. u 00:47

ODAVNO je poznato da prava ljubav ne poznaje godine.

КАО ДА ЈОЈ ЈЕ ОТАЦ: Пљуште критике на рачун некадашњег заводника - Џорџ Клуни оматорио поред Амал (ФОТО)

Foto: Profimedia

Naravno, uvek ima onih i koji se ne slažu sa ovom tvrdnjom. No, u slučaju nekada večitog neženje Džordža Klunija, izreka se pokazala tačnom, jer je sa 52 upoznao ženu svog života, lepu advokaticu za ljudska prava Amal Kluni. Zanosna crnka imala je 35 i oborila ga je s nogu, a par se prvi put sreo 2013. godine u Džordžovoj kući na jezeru Komo u Italiji gde je Amal doveo zajednički prijatelj.

Već u oktobru su otišli na prvi sastanak, a samo par meseci kasnije Džordž je znao da je ona "ta" i zaprosio je. Venčali su se u septembru upravo na jezeru Komo gde su se i upoznali, a tokom braka dobili su dvoje dece, blizance Aleksandera i Elu koje drže daleko od očiju javnosti.

Džordž ne krije koliko uživa u bračnom životu, iako je ranije smatrao da se nikada neće ni oženiti, niti dobiti decu. No, poslednje fotografije pokazale su da ga je očinstvo poprilično izmorilo, a strani mediji ne prestaju da ga "bockaju" da sada izgleda daleko starije nego na početku veze sa Amal.

Razlika od 17 godina je sve vidljivija, iako se ne može poreći da je Kluni i dalje šmekerčina, ali nakon što su se pojavile fotografije iz njihovog izlaska, u Italiji, mnogi su komentarisali da "Amal izgleda kao da je pošla u provod sa dedom".

(Wanted)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)