LIDIJA VUKIĆEVIĆ SLAVI 60. ROĐENDAN: "Moj partner neće biti na proslavi, nažalost..." (FOTO)

Novosti online

20. 07. 2022. u 15:28

Uprkos tome što je dosta mlađi, harizmom, lepotom i stavom dečko Lidije Vukićević osvojio je glumicu, koja otkako je sa njim u emotivnoj vezi ne skida osmeh sa lica. Jedan potez zgodnog Italijana navodno je naveo i suze na oči dramske umetnice i to uoči proslave 60. rođendana, a evo o čemu je reč.

ЛИДИЈА ВУКИЋЕВИЋ СЛАВИ 60. РОЂЕНДАН: Мој партнер неће бити на прослави, нажалост... (ФОТО)

Foto Instagram/silver_light_photography_/Darko Popović

Lidija uveliko priprema proslavu povodom proslave jubilarnog rođendana i dok se s jedne strane raduje što će ugostiti veliki broj prijatelja, s druge je tužna jer se njen izabranik neće naći među zvanicama. Svesna je, međutim, da je to posledica veze na daljinu.

- Veoma mi znače rođendani, Bog nam je dao da možemo da slavimo. Slavim život jer koliko ima ljudi a znamo da ne mogu da slave, jer su po bolnicama. Kako slavu, tako i rođendan provodim isključivo sa ljudima koje volim i koji mi znače u životu. To je svrha slavlja, a ne da se pozove milion ljudi, muzika i da se pravi cirkus i neko vašarsko veselje. Moj partner neće biti na proslavi, nažalost, ali ja sam uvek za ljubav na daljinu jer 24 sata života sa partnerom ubija ljubav. Volim izazove, čekanje, leptiriće i emociju koja ima svoju snagu. Nisam tip žene koja će da kaže živim 24 sata sa partnerom i ljubav nam cveta, meni je to mnogo zajedničkog vremena. Uvek mi je draža ljubav na daljinu. Uvek ima ta neka magična crta i magija koja između nas postoji i to je meni pokretač da ljubav traje. Vrlo je bitno trajanje i na koji način će da traje. Zahtevna sam, ali od ljubavi tražim to, ne pristajem na manje, jer neću da gubim vreme - ispričala je u rođendanskom intervjuu dramska umetnica, a mi ne sumnjamo da će dečko Lidije Vukićević svoje odsustvo nadomestiti poklonom po njenoj meri.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

UBIJEN ANTON IGOŠIN: Reprezentativac poginuo u Ukrajini