I RAKIJA NA MENIJU: Prve fotografije sa venčanja Nine Seničar (FOTO)

V. N.

19. 07. 2022. u 22:45

MANEKENKA, glumica i autorka knjige za decu "Zvezda Slavica", Nina Seničar (36), koja se 9. jula u Italiji udala za afroameričkog glumca Džeja Elisa (40), sa kojim ima dvoipogodišnju ćerku Noru Grejs, podelila je na društvenim mrežama fotografije sa bajkovitog venčanja u Toskani, koje je ekskluzivno objavio prestižni magazin "Vog".

И РАКИЈА НА МЕНИЈУ: Прве фотографије са венчања Нине Сеничар (ФОТО)

Foto Profimedia

Izbor je pao na Italiju jer su tamo bili na prvom zajedničkom putovanju. Nina se udala u "dolče i gabana" venčanici, pravljenoj po njenoj meri, dok je mladoženja bio u bordo odelu.

Zavete su razmenili u vrtu uz zalazak sunca, Ninu je do oltara otpratio otac Goran, dok je Nora Grejs nosila cveće. U svatove im je došlo čak 190 ljudi, otkrio je Elis, koji u nastavku filma "Top gan: Maverik" igra poručnika korvete Rubena Pejbeka Fiča, uz daleko slavnijeg kolegu Toma Kruza.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

Inače, Nina je za modnu bibliju, kako zovu "Vog", ispričala da svadba nije prošla bez rakije, tradicionalnog alkoholnog pića u Srbiji, pa su Elis i ona odlučili da ova žestina bude uvertira u večeru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!