IZ UGLA „ŽENE KOJA NEMA ŠTA DA IZGUBI": Amber Herd piše knjigu o svemu što je prošla sa DŽonijem Depom

Novosti online

22. 06. 2022. u 21:02

KAKO bi ostvarila prihode „jer nije u prilici da odbija novac“ glumica Amber Herd će verovatno sklopiti ugovor o pisanju knjige o svemu što je obeležilo buran period za njom, posebno tokom razvoda od DŽonija Depa, i sudskih procesa.

ИЗ УГЛА „ЖЕНЕ КОЈА НЕМА ШТА ДА ИЗГУБИ: Амбер Херд пише књигу о свему што је прошла са Џонијем Депом

Foto EPA

U izdavanju knjige, Amber Herd vidi mogućnost prihodovanja, pošto je izgubila milione dolara u tužbi za klevetu protiv bivšeg supruga DŽonija Depa. Izvor blizak glumici tvrdi da je ona u finansijskim problemima i da nije u poziciji da odbije takvu ponudu, piše okmagazine.com.

Dep je dobio spor po tužbi za klevetu protiv Amber Herd pošto joj je naloženo da glumcu isplati 15.000.000 dolara odštete. Međutim, porota je Herdovoj dodelila dva miliona dolara za deo protivtužbe, zato što je Depov advokat njene optužbe da ju je bivši muž zlostavljao nazvao prevarom.

- Amber svoju karijeru u Holivudu smatra završenom. Ona je već u pregovorima i uzbuđena je zbog toga. U ovom trenutku nema šta da izgubi i želi da sve iznese u javnost - naveo je izvor blizak glumici za portal okmagazine.com.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

Advokat specijalizovan za brakorazvodne parnice Dror Bajkel, koji je i autor knjige „The 1% Divorce, When Titans Clash“, izjavio je da bi Herdova morala da računa s tim da je moguće da će knjiga izazvati nove tužbe.

- Amber mora da bude vrlo oprezna i odmerena u knjizi u kojoj će objaviti razmatranja o slučaju sa DŽonijem Depom, jer će njegovi advokati sigurno s velikom pažnjom ispratiti sve što bude napisala o bivšem suprugu - dodao je Bajkel. - Bude li prešla granicu, što je verovatno, nema sumnje da će biti pogođena još jednom tužbom za klevetu i odmah završiti opet na sudu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

Inače, predstavnici Amber Herd najave o knjizi koju bi glumica trebalo da napiše, nisu to ni potvrdili ni demantovali.

Amber je nedavno dala intervju za NBC u kojem je rekla da je „povređena količinom mržnje i ljutnje koja je usmerena prema njoj, ali da nije zažalila što je slučaj iznela pred sud uprkos svom gubitku i velikom publicitetu".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

(RTS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

TUŽNA EMISIJA: Dragan se na dirljiv način oprašta od Gorice