TREMA NA PRVOM DANU SNIMANJA: Erik Roberts i Vilijam Boldvin u Beogradu - Srbija ima izuzetne glumce (FOTO)

Tanjug

22. 06. 2022. u 20:13

HOLIVUDSKI glumci Erik Roberts i Vilijam Boldvin doputovali su u Beograd kako bi učestvovali u snimanju druge sezone serije "Južni vetar: Na ivici", a danas su razgovarali sa novinarima u središtu kuće Arćangel Digital i Film District koja je uz RTS i Telekom Srbija producent celog projekta.

ТРЕМА НА ПРВОМ ДАНУ СНИМАЊА: Ерик Робертс и Вилијам Болдвин у Београду - Србија има изузетне глумце (ФОТО)

Foto: N. Skenderija

Roberts je naglasio da nikada pre nije bio u Srbiji i da do sada nije imao prilike da upozna karakteristike ljudi koji žive u Beogradu i naše običaje.

- Moj boravak u Srbije se do sada sveo na put od hotela u kojem sam smešten do seta na kojem se serija snima - kaže Roberts i naglašava da je na snimanju serije sreo odlične glumce. - Srbija ima izuzetne glumce. Drago mi je da delim set sa njima.

Dodao je da nikada pre nije video neki film produciran u Srbiji.

- Na snimanje ove serije sam stigao na osnovu scenarija. Lik koji oživljavam u Srbiji je do pola sjajan čovek , a od pola težak karakter sa koji ne želite da upoznate. On nije zao čovek ali čini gadne stvari zbog posla kojim se bavi. Veoma je inteligentan, pametan, stačunat - kazao je Roberts.

Kako kaže rad sa različitim rediteljima ne može da upoređuje.

- To je kao kada upoređujete izlaske sa lepim ženama. Moji prijatelji su glumci. Alek Boldvin je moj dobar prijatelj i drago mi je što sa njegovim bratom Bilijem delim set u Beogradu. Znamo se 30 godina. Obožavam Bilija - kazao je Roberts i dodao da je uvek uznemiren kada je prvi dan na setu.

- Tako je i ovde u Beogradu...Imao sam malu tremu prvog dana.

Vilijam Bili Boldvin kaže da je u Beograd stigao preko njegovog prijatelja holivudskog producenta Andreje Iervolina koji je u Novom Sadu otvorio Studio za animaciju.

- Radili smo pet ili šest filmova u poslednjih nekoliko godina. On je moj prijatelj. Nikada nisam radio u ovom kraju sveta, ali u Beogradu živi moj dobar prijatelj Nenad Lalović. Siguran sam da radimo odličnu seriju. Drago mi je što sam uspeo da posetim Balkan koji je Južni vetar potpuno zapalio - kazao je Boldvin.

Dodao da će se vratiti u Beograd početkom oktobra.

- Posetiću Svetski šampionat u rvanju koji će se odigravati ovde u Beogradu. Tada ću se vratiti i snimanju serije...Lik koji oživljavam u seriji je izuzetno mračan što nisam imao prilike da radim u dosadašnjoj karijeri. Zajedno sa Erikom se izuzetno zabavljam sa snimanju - kaže Boldvin i otkriva da je po dolasku u Njujork u potrazi za karijerom upoznao divnu devojku koje tek tri nedelje bila u tom gradu.

- Bila je to Džulija Roberts koja se iz Džordžije doselila u Njujork" kazao je Boldvin i dodao da je sa Džulijom i Erikom postao dobar prijatelj tokom osamdesetih godina prošlog veka i da to prijateljstvo traje do danas.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)