ŽENI SE SIN ĐORĐA BALAŠEVIĆA: Aleksa dobio blagoslov patrijarha Porfirija, na putu i beba

V.N.

08. 06. 2022. u 19:32

ALEKSA Balašević dobio je blagoslov patrijarha Porfirija da se venča sa svojom verenicom Nikolinom.

ЖЕНИ СЕ СИН ЂОРЂА БАЛАШЕВИЋА: Алекса добио благослов патријарха Порфирија, на путу и беба

Foto: N. Fifić/Instagram printskrin/megdan.fighting/Jutjub printskrin/Sport Klub

Svadba je zakazana za 25. jun u Sremskoj Kamenici. Sin pokojnog kantautora nije želeo da zakaže venčanje bez blagoslova patrijarha koji će ih najverovatnije i venčati. Balaševićev sin nije krio radost zbog ovog čina, jer je poznato koliko religija zauzima važno mesto u njegovom životu.

Aleksa je na instagram-profilu postavio slike sa patrijarhom Porfirijem i napisao:

- U veri ima mnogo tame za sve vas koji ne verujete, ali mnogo više svetla za sve nas koji verujemo. Naš patrijarh Porfirije dokaz je da nisu svi sveci na nebu. Bog vas čuvao sve takvi kavi jeste - dragi svi.

Aleksa je Nikolinu zaprosio u Izraelu, za šta je takođe čekao dozvolu.

- Šest meseci sam čekao blagoslov Jerusalimske patrijaršije i u Nazaretu, u manastiru Nikolaja mučenika, zaručio nas je episkop Romanos, i to baš na Svetu Petku. Čekao sam dugo taj blagoslov, bio sam na hodočašću i molio se za jedan ovako lep događaj. Zaručenje je obavljeno i od tada nosim prsten - ispričao je Aleksa Balašević.

Nikolina bi uskoro trebalo da rodi devojčicu, koja ih, kako je napisao Aleksa, inspiriše i ojačava.

BONUS VIDEO - Trikovi za čišćenje kuće

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)