ŠOK DETALJI SA SUĐENJA IZMEĐU DŽONIJA I AMBER: Porota spavala na sudu?

Novosti online

07. 06. 2022. u 12:14

DžUDI Belinger, zapisničarka sa suda na kojem se odvijao proces između Džonija Depa i Amber Herd, rekla je da su se neki porotnici namučili da ostanu budni u toku šestonedeljnog suđenja.

ШОК ДЕТАЉИ СА СУЂЕЊА ИЗМЕЂУ ЏОНИЈА И АМБЕР: Порота спавала на суду?

Foto: EPA

- Bilo je nekih porotnika koji su dremali. Bilo je teško. Bilo je puno svedočenja preko videa, oni bi sedeli na svojim mestima i odjednom bih videla kako im glave padaju - prenosi časopis "Pipl" reči sudske zapisničarke.

Dodala je i da porotnica koja je obraćala najviše pažnje na suđenje na kraju nije imala pravo glasa.

- Nažalost, ona je bila zamena i nije učestvovala u odluci, ali ona je verovatno najviše slušala. Primetila sam njene izraze lica, bila je fokusirana na svaku reč. Mislim da bi bila sjajna porotnica, ali na kraju nije glasala.

Belinger se, inače, našla u središtu mini-skandala nakon što je objavljen snimak na kome grli Džonija Depa. Depovi fanovi su taj snimak dočekali s odobravanjem, dok su fanovi Amber Herd u tome videli pristrasnost suda.

Belinger je kasnije pojasnila da ona nije zaposlena na sudu, već u privatnoj kompaniji koju je sud unajmio da vodi zapisnik.

- Nakon završnih reči odlučila sam da izađem iz sudnice da udahnem malo vazduha -  prepričala je zapisničarka, dodavši kako je zakasnila u sudnicu, koja se u međuvremenu zatvorila.

Depovi advokati, tvrdi Belinger, preuzeli su njene stvari iz sudnice, a kad su joj ih vraćali, s njima je bio i Džoni Dep, koji ju je pritom i zagrlio i zahvalio se na obavljenom poslu.

BONUS VIDEO - Provokativno izdanje Seke Aleksić

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024