PEVAČICA MORA NA DVE OPERACIJE: Edita priznala koji još problem ima, pa će morati u bolnicu

Novosti online

07. 06. 2022. u 11:00

PEVAČICA Edita Aradinović nedavno je obelodanila da se na neodređeni vremenski period povlači iz javnosti zbog operacije glasnih žica.

ПЕВАЧИЦА МОРА НА ДВЕ ОПЕРАЦИЈЕ: Едита признала који још проблем има, па ће морати у болницу

Foto: Instagram

Ipak, sada je otkrila da to neće biti jedina operacija koju će imati u narednom periodu.

- Malo me hvata "prpa" ne samo zbog operacije glasnih žica, nego i zbog toga što treba da operišem i preponsku kilu - ispričala je Edita putem video-uključenja na Instagramu.

Podsetimo, prvobitno se u pojedinim medijima pojavila vest da je Aradinovićeva otkazala sve predstojeće nastupe zbog navodne trudnoće, što je pevačica oštro demantovala.

- Dragi mediji, pošto me od jutros konstantno zovete, iskoristiću priliku da vam ovde svima saopštim da nisam u drugom stanju! Otkazujem svoje nastupe do daljeg jer idem na operaciju glasnih žica. Hvala svima koji su uz mene, koji brinu i pitaju! Slušajte nove pesme, pišite mi, a ja ću se odjaviti na neko vreme dok se ne oporavim! - poručila je tada Edita.

(Puls)

BONUS VIDEO - Brena kao Đ: Evo kako se pevačica provodi sa sinom i snajkom

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

NEMAMO MI TAMO ŠTA DA TRAŽIMO: Poznata pevačica pozvala na POVLAČENJE Srbije sa Evrovizije