BIVŠI MUŽ EMINE JAHOVIĆ SE OŽENIO MLAĐOM 20 GODINA: Tri dana gala proslave u Italiji (FOTO)

Novosti online

04. 06. 2022. u 13:20

BIVŠI suprug Emine Jahović, Mustafa Sandal oženio se svojom dve decenije mlađom izabranicom Melis Sutšurup, a na večnu ljubav zakleli su se na romantičnoj ceremoniji u Rimu.

БИВШИ МУЖ ЕМИНЕ ЈАХОВИЋ СЕ ОЖЕНИО МЛАЂОМ 20 ГОДИНА: Три дана гала прославе у Италији (ФОТО)

Foto: Printskrin/Instagram

Venčanje se održalo u turskoj ambasadi u Rimu, a gala slavlje za porodicu i prijatelje trajaće čak 3 dana. U letovalištu Marmaris svadba za oko osamdeset zvanica trajaće od 10. do 12. juna.

Smeštaj i prevoz za gala proslavu gostima je obezbedio mladoženja. Par će 10. juna organizovati "grčko veče" u restoranu hotela, narednog dana će imati venčanje u bašti istog, a potom će se sa gostima spustiti do plaže gde će se održati zabava. Venčanje će se završiti s divnim ručkom narednog jutra.

Par, koji je u vezi već tri godine sudbonosno da izgovorio je u Rimu, u prisustvu svedoka, a tim povodom, mlada, koja je po svemu sušta suprotnost Mustafinoj prvoj ženi nosila je atraktivno belo odelo, a zatim se presvukla u kratku belu haljinu.

Foto: Printscreen Instagram/mustafasandal24

 

Podsetimo, turska muzička zvezda prvo venčanje sa Eminom Jahović u Istanbulu takođe je basnoslovno platio, a tom prilikom mladenci su izgledali ovako.

(Kurir)

BONUS VIDEO - Sanja Kužet oduzima dah odevnom kombinacijom

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

NEMAMO MI TAMO ŠTA DA TRAŽIMO: Poznata pevačica pozvala na POVLAČENJE Srbije sa Evrovizije