TUGA U PORODICI ALEKA BOLDVINA: Preminula majka slavnog glumca

Novosti online

27. 05. 2022. u 19:53

KEROL Boldvin, majka Aleka Boldvina, preminula je u 92. godini.

ТУГА У ПОРОДИЦИ АЛЕКА БОЛДВИНА: Преминула мајка славног глумца

Foto: Printskrin Tviter

U postu na Instagramu objavljenom 26. maja, Alek Boldvin je objavio da je njegova majka, koja je takođe baka Hejli Biber i Irlend Boldvin, preminula u 92. godini.

- Sa najdubljim žaljenjem moja porodica objavljuje sledeću izjavu. Kerol M. Boldvin, majka glumaca Aleka, Danijela, Vilijama i Stivena Boldvina i dve ćerke, Elizabet [Kojčler] i DŽejn [Saso], umrla je danas u Sirakuzi u NJujorku - naveo je Boldvin.

U svojoj dirljivoj objavi, Alek je detaljno opisao životnu priču svoje majke — od njenog rođenja do upoznavanja njenog muža. Glumac iz serije 30 Rock takođe je podelio neka od dostignuća svoje majke i rad kao pacijent koji je preživeo rak dojke.

- Udružila se sa grupom za podršku karcinoma dojke na Long Ajlendu i pokrenula Stoni Bruk". Uz podršku tadašnje predsednice univerziteta Širli Strum Keni, Fond za istraživanje raka dojke Kerol M Boldvin otvoren je u kampusu u Stoni Bruku.

Alek je rekao da ga je njegova mama — koja ima šestoro dece, 25 unučadi i 14 praunučadi — naučila o životu kao "drugom činu".

- Poslednjih 25 godina svog života provela je kao borac i šampion za stvar kojoj je posvetila svoj život. Svi smo izuzetno ponosni na njena dostignuća - naveo je on.

BONUS VIDEO - Emotivni snimak Nikole i Marinka Rokvića od pre 22 godine

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

NOVA FRIZURA I BOJA KOSE: Anastasija odmah po dolasku sa Ibice posetila frizera (FOTO)