DA LI ANDREANA OSTAJE KUMA? Katarija Grujić i Gobelja spremaju svadbu sa 500 zvanica

Novosti onlajn

16. 05. 2022. u 19:34

PEVAČICA Katarina Gruijć i fudbaler Marko Gobeljić 2. juna će pred 500 zvanica reći sudbonosno "da".

ДА ЛИ АНДРЕАНА ОСТАЈЕ КУМА? Катарија Грујић и Гобеља спремају свадбу са 500 званица

Foto: Instagram

Ovaj par ima ćerku Katju, a građanski brak sklopili su prošle godine, pa će sada upriličiti crkveno venčanje i žurku za prijatelje i porodicu.

U emisiji "Ekskluzivno" Kaća je otkrila da devojačko veče nema u planu.

Ja da znam, ja ne pravim devojačko, ali videćemo šta će moje sestre i moje drugarice da urade. Ali ne verujem da će to biti za moj rođendan. Imam dosta obaveza i radim taj dan, na rođendan. Slaviću rođendan u nekom užem krugu, jer dolazi svadba, imamo dosta veselja, pa će biti večerica u užem krugu ljudi - rekla je ona.

Pevačica je onda objasnila da je ona već udata žena, a zatim otkrila detalje svadbene žurke koja im predstoji.

- Ne znam da li ću imati devojačko jer sam ja već udata. Prošle godine sam se udala, a sad pravimo samo crkveno i žurku. Istina je da smo zvali 500 zvanica, da vidimo ko će sve da potvrdi. Kuma je Andreana Čekić. Ovo je kumstvo za ceo život i nije da se menja iz dana u dan. Naše prijateljstvo traje dugi niz godina, a sad je počelo i kumstvo. Ona je jedna divna osoba, ja sam to rekla milion puta, ona bi ti život dala - rekla je Katarina Grujić i dodala:

Ne mogu da otkrijem pesmu za prvi ples... Menjali smo dosta toga zato što ono što smo zamislili nismo uspeli. Želimo samo da se lepo provedemo! Aca Sofronijević i njegov orkestar će svirati na svadbi. Mladoženja jedva čeka i mislim da neće trajati jedan dan, već smo nešto organizovali i za sutradan i sledeći dan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OVAKO DANAS IZGLEDA KAFANA KOD MAČKA: Ovde su snimane nezaboravne scene serije Porodično blago (VIDEO)