KONSTRAKTA SVE BOLJA NA KLADIONICAMA: Polufinale Evrovizije izmenilo situaciju

Novosti online

11. 05. 2022. u 17:54

NAKON sinoćne prve polufinalne večeri Evrovizije, stanje na kladionicama se promenilo - čini se da uživo nastupi itekako utiču na predviđanja ko će osvojiti najveće muzičko takmičenje na svetu.

КОНСТРАКТА СВЕ БОЉА НА КЛАДИОНИЦАМА: Полуфинале Евровизије изменило ситуацију

Foto: Printscreen Youtube/Eurovision song contest

Sinoć smo dobitli prvih deset finalista, a kladioničari su ove godine, makar za prvo polufinale, malo i omašili.

Nakon što su pravilno predvideli devet od deset takmičara u oba polufinala 2021. godine, jučerašnje rangiranje za kvalifikacije pogrešili su tri (ili dve, u zavisnosti od toga kada ste pogledali) kvalifikacije iz prvog polufinala. Dok su se Austrija i Švajcarska nadmetale za deseto mesto kladioničara – sa Švajcarskom koja je pobedila u toj bici – Island i Litvanija su bile pozicionirane daleko izvan zbirnih deset najboljih. Albanija i Letonija, na osmom i devetom mestu, izgledale su sigurnije, ali su izgubile na kraju i nisu prošle u finale ovogodišnjeg izdanja takmičenja.

Što se tiče favorita za pobedu, sinoćnja pomenuta iznenađenja su malo promenila situaciju na vrhu. Ukrajina, nakon uspeha u polufinalu, drži snažno vođstvo u klađenju. Italija je povratila svoju drugu poziciju, vraćajući Britanca Sema Rajdera na treće mesto. Švedska i Španija kompletiraju pet najboljih kao i ranije.

Naša umetnica Konstrakta nalazi se na 9. mestu, a sudeći po promenama koje su se desile nakon prve polufinalne večeri, možemo pretpostaviti da će se i pozicioniranje naše predstavnice promeniti nakon što publika uživo bude pogledala nastup za numeru "In corpore sano".

Prvih deset favorita za pobedu na današnji dan Evrovizije su:

1. Ukrajina

2. Italija

3. Ujedinjeno Kraljevstvo

4. Švedska

5. Španija

6. Poljska

7. Grčka

8. Holandija

9. Srbija

10. Norveška

(B92)

BONUS VIDEO - Miloš Biković kakvog ne poznajete

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)