GLUMICA POKAZALA SINA: Jelisaveta Orašanin podelila emotivnu fotografiju (FOTO)

Novosti online

10. 05. 2022. u 21:05

GLUMICA Jelisaveta Orašanin podelila je na svom instagram profilu sliku sa sinom, gde na putu ka Bolonji sede zagrljeni.

ГЛУМИЦА ПОКАЗАЛА СИНА: Јелисавета Орашанин поделила емотивну фотографију (ФОТО)

Foto: Instagram

Glumica Jelisaveta Orašanin Todosić i njen suprug, košarkaš Miloš Teodosić, imaju sina Bogdana, koji je nedavno napunio godinu dana.

Putujući ka Italiji, gde se nalazi Jelisavetin suprug, Bogdan se uspavao u majčinom naručju, a glumića je odlučila da fotografiju ovog emotivnog momenta podeli sa svojim fanovima.

Na slici se vidi da su majka i sin u avionu, a Jelisaveta u krilu drži pospanog Bogdana. Njih dvoje uživaju u zagrljaju i izgledaju veoma srećno i spokojno.

Jelisaveta je u opisu slike napisala "Sinčina", a: "Mamin sin", "Sinovi su mamini, uvek bilo", "Kako mio prizor", "On tebe u krilu kad se budete vraćali", kao i brojna srca, samo su neki od komentara.

BONUS VIDEO - IMITACIJA: Ana Kokić kao Jelena Karleuša

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)