SINA MI ZLOSTAVLJAJU U ŠKOLI JER NOSI HALJINE: Megan Foks se rasplakala usred intervjua - "Dete mi pati"

Novosti onlajn

29. 04. 2022. u 10:39

SVEŽE verena glumica Megan Foks rasplakala se u nedavnom intervjuu za Glamur UK, dok je pričala kako njenog najstarijeg sina Nou zlostavljaju u školi.

СИНА МИ ЗЛОСТАВЉАЈУ У ШКОЛИ ЈЕР НОСИ ХАЉИНЕ: Меган Фокс се расплакала усред интервјуа - Дете ми пати

Foto: Printskrin/Jutjub/Glamour Magazine UK

Kako kaže majka trojice sinova, srce joj slama okrutnost klinaca s kojima njen sin deli školske klupe.

- Imam dete koje pati. Jako se brinem zbog toga, volela bih da čovečanstvo nije takvo - rekla je Megan o devetogodišnjem sinu.

Glumica je i ranije otvoreno govorila o tome da njen sin voli da nosi haljine. Još kad je imao samo dve godine bile su mu draže od pantalona, tvrdi Megan. U međuvremenu je, kako je rekla za Glamur, pročitala brdo knjiga na tu temu, među kojima su i one koje su napisala transrodna deca.

Izbor odeće kod svog sina vidi kao njegov način da se izrazi.

- Neke od knjiga poručuju da možete da budete dečak i nosite haljinu. Možete da se izrazite kroz svoju odeću kako god želite. To čak ne mora da ima nikakve veze s vašom seksualnošću - rekla je.

Dodala je da je godinama radila na tome da podstakne Nou i njegovu braću, Džornija i Bodija, da prihvate ono što jesu. Nažalost, kaže, drugi ljudi su ti koji imaju problema s ličnim izborima njenog sina.

Istakla je da joj činjenica da zbog posla mora puno da putuje i ostavlja sina slama srce.

- Volela bih da mogu da ih povedem sa sobom, to bi olakšalo stvari. Teško mi je, ne samo zbog pritiska društva, nego i zato što sam odvojena od njih. Oni su moj DNK - dodala je.

Megan ima tri sina s bivšim suprugom Brajanom Ostinom Grinom. U januaru ju je njen dečko Mašin Gan Keli zaprosio, a iako su nedavno imali zategnut odnos na crvenom tepihu, stvari su u međuvremenu izgladili.

BONUS VIDEO:

Konstrakta se uz pobednicku pesmu "In corporesano" oprostila od Srbije i krenula put Torina

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!