NEBOJŠA DUGALIĆ IMA PETORO DECE: NJihova imena su veoma neobična - za neka nikada niste čuli

Novosti onlajn

29. 04. 2022. u 08:36

POPULARNI srpski glumac Nebojša Dugalić sa suprugom Draganom je u braku od 2000. godine i s njom ima petoro dece - tri sina i dve ćerke.

НЕБОЈША ДУГАЛИЋ ИМА ПЕТОРО ДЕЦЕ: Њихова имена су веома необична - за нека никада нисте чули

Foto: G.Šljivić

Međutim, ono što je posebno zanimljivo kad je njegova porodica u pitanju, jesu neobična imena njegove dece.

Naime, pored Jane i Bogdana, čija imena imamo priliku često da čujemo, ostalo troje glumčeve dece nose imena koja verovatno nikad niste čuli - Vidan, Kalin i Ilina.

Ime Vidan simbolizuje svetlost, Kalin, kao i žensko ime Kalina, nastalo je prema nazivu biljke kalina, dok je Ilina ženska verzija imena Ilija koje ima božansko značenje i u prenesenom značenju znači "onaj koji je Božiji izaslanik".

- Nekada za porodicu imam više vremena, nekada manje, ali može se sve postići ako je čovek odgovoran i istrajan. Važno je da deca znaju da ste im uvek mesto sigurnosti i oslonca. Roditeljstvo, naročito ako je porodica brojna, traži i odricanja, pa je moja supruga Dragana, koja je takođe glumica, svoju karijeru podredila njima. Shvatili smo da je veoma važno da nam deca odrastaju uz roditelje. Porodica je ulog važniji od bilo kakve profesije - rekao je svojevremeno Dugalić u jednom intervjuu.

Kako priznaje, njegova deca zasad ne pokazuju talenat za glumu i ne zna treba li to da ga čini srećnim.

- Za sada nemaju interesovanja za glumu. Niko svom detetu ne bi poželeo da radi posao kojim se bavi. Dvoje klinaca su okrenuti muzici i imaju dara, a Kalin i Ilina su mali da bi se opredeljivali. Vidan, Bogdan i Jana su više naklonjeni sportu i savremenim tehnologijama - otkrio je ranije za "Gloriju" Nebojša.

BONUS VIDEO:

Pogledajte reakciju Nataše Bekvalac nakon sto joj je ćerka rekla da je debela

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)