MOJ CILJ JE ISTINA: DŽoni Dep svedočio u suđenju protiv bivše supruge Amber Herd

Novosti online

19. 04. 2022. u 23:02

GLUMAC Džoni Dep svedočio je u procesu protiv bivše supruge Amber Herd i istakao da mu je cilj da istina izađe na videlo radi njegove dece i porodice.

МОЈ ЦИЉ ЈЕ ИСТИНА: Џони Деп сведочио у суђењу против бивше супруге Амбер Херд

Foto: EPA

Dep je tužbu pokrenuo zbog teksta koji je njegove bivša supruga napisala u Vašington postu u kojem je sebe opisala kao žrtvu porodičnog nasilja. Zvezda Pirata sa Kariba to izričito poriče, pa je tužio Herdovu za klevetu i traži odštetu od 50 miliona dolara.

Suđenje, koje se odigrava u Virdžiniji, ušlo je u drugu nedelju, a danas je Dep pozvan da svedoči. Glumac je rekao da je istina sve što mu sada znači i da su optužbe njegove bivše supruge o zlostavljanju uništile sva poznanstva koja je gajio u Holivudu.

- Nikada nisam udario gospođu Herd na taj način niti sam ikada u životu udario ženu - naveo je Dep, dodajući da su se njene optužbe proširile filmskom industrijom.

Prošlih šest godina bile su, kako kaže, veoma teške.

- Čudno je kako ste jedan dan Pepeljuga i onda trenutak kasnije ste Kvazimodo - rekao je glumac opisujući kako su se stavovi ljudi prema njemu promenili nakon objavljivanja teksta.

Suđenje se za sada fokusiralo na njegovo ponašanje i da li je ikada bio verbalno ili fizički nasilan prema Herdovoj. Njegovi advokati optužili su bivšu suprugu, takođe glumicu, kako je „odigrala ulogu života“ dok je opisivala navodno zlostavljanje.

Dep je svedočenje počeo izjavom da optužbe njegove bivše supruge nemaju nikakvog utemeljenja u istini. Njegov advokat mu je tokom svedočenja zatražio i da opiše svoje detinjstvo u Kentakiju i zlostavljanje koje je trpeo od strane svoje majke.

- Bilo je situacija u kojima bi postajala toliko besna i znao sam da će se na nekom istresti. Najčešće sam to bio ja - ispričao je Dep.

(RTS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DRAGANA VIŠE NIJE SAMA U DVORCU: Odlučio je da se vrati - sve objavio javno (FOTO)