SUZE U STUDIJU ZBOG EMINE JAHOVIĆ: Pevačica rasplakala sve potresnom pričom (VIDEO)

Novosti online

26. 03. 2022. u 15:54

PEVAČICA Emina Jahović bila je član žirija popularnog muzičkog takmičenja u Turskoj, kada je, pričajući sa jednom kandidatkinjom podelila neke delove svoje teške prošlosti.

СУЗЕ У СТУДИЈУ ЗБОГ ЕМИНЕ ЈАХОВИЋ: Певачица расплакала све потресном причом (ВИДЕО)

Foto: ATA

Emina je u više navrata ispričala da je odrasla u Novom Pazaru pored oca Nusreta Jahovića, mame Senije Jahović, sestre Sabine i brata Mirsada Jahovića Turkdžana, a Emina je najmlađe dete u porodici. Oca je izgubila kada je imala 18 godina, danas o njemu govori sa mnogo tuge i ljubavi.

O tome je pričala u emisiji.

- Ja ceo svoj život živim razdvojena od porodice. Nikada nismo bili na jednom mestu zajedno, Nikad - započela je Emina Jahović u emisiji, zbog čega su prisutnima počele suze da se slivaju niz lice.

- Moj otac je preminuo kada sam imala 18 godina. Brat i sestra su otišli na studije. Brat je došao u Tursku da igra košarku, a sestra je otišla na fakultet da studira medicinu. A ja sam ostala sama sa majkom i brinula se o njoj 7-8 godina - dodala je Emina.

- Dakle, ja na primer uopšte nisam proživela svoje detinjstvo. Kada kažu: "Možda stvarno ne bih uspela u životu da nisam ostala tako beznadežna". To je stvarno tako. Kad te život jednom dole povuče i udari o dno, doživiš šok, ali odande odskočiš i ustaneš. To je tako. Zato ponekad te teške i negativne stvari koje smo doživeli moramo pretvoriti u pozitivne. Samo tako postajemo jaki. Dakle, proživljavajući bol. Jer to je život… - dodala je pevačica.

BONUS VIDEO - Recept za domaći namaz od avokada: Slastan i brz doručak

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)