IVAN JE MUŠKARČINA, A JA VATRENA ŽENA: Jelena Tomašević pričala o raskidu sa glumcem, pa komentarisala Konstraktu

Novosti onlajn

16. 03. 2022. u 21:43

JELENA Tomašević nedavno je iznenadila sve pričom o raskidu kroz koji je prošla sa glumcem i sadašnji suprugom Ivanom Bosiljčićem, ali i svom velikom hitu koji baš zbog tog događaja nije želela da otpeva.

ИВАН ЈЕ МУШКАРЧИНА, А ЈА ВАТРЕНА ЖЕНА: Јелена Томашевић причала о раскиду са глумцем, па коментарисала Констракту

Foto: Instagram

Ipak, otkako su se pomirili i stupili u brak, Ivan i Jelena važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, a pevačica je komentarišući pobednicu Beovizije Konstraktu, istakla da je njen suprug prava muškarčina.

- Naravno da sam uz pobednika, uvek sam uz predstavnika Srbije. Umetnica mora biti zdrava! Ne mora da bude savršena, al mora da bude zdrava 'u glavu', što bi se reklo - započela je, pa nastavila:

- Umetnica mora da ima i muškarčinu pored sebe! Govorim u svoje ime! Bila sam sa suprugom na Zlatiboru, na Zlataru, malo sam i radila, onda koncert u Novom Pazaru, radujem se što se vraćaju koncertne aktivnosti - rekla je pevačica, koja se na Pesmi za Evroviziju pojavila u crvenoj odevnoj kombinaciji, a onda je priznala da li bi opet išla na Evroviziju.

- Crveno, da, ja sam vatrena žena! Ako budem imala neku dobru pesmu što da ne, prijavila bih se ponovo na takmičenje za predstavnika Srbije. Ukoliko bude adekvatna prilika, vrlo rado - navela je Jelena.

BONUS VIDEO:

Romana Panić u šetnji na savskom keju u Beogradu

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna