MIMI ORO U ZATVORU: Zbog neplaćenih kazni za saobraćajne prestupe starleta završila iza rešetaka

J. D. Lj.

14. 03. 2022. u 07:45

MILICA Živanović, javnosti poznatija kao Mimi Oro, uhapšena je i upućena na izdržavanje zatvorske kazne zbog kršenja zakona o bezbednosti u saobraćaju.

МИМИ ОРО У ЗАТВОРУ: Због неплаћених казни за саобраћајне преступе старлета завршила иза решетака

ATA Images

Starleta se trenutno nalazi u ženskom zatvoru u Požarevcu, gde izdržava kaznu, jer nekadašnja rijaliti učesnica nije u predviđenom roku izmirila određene saobraćajne kazne, zbog čega je sankcionisana.

Inače, ovo nije prvi put da Mimi ima problem sa zakonom. Živanovićeva je 2014. godine uhapšena u akciji Odeljenja za javni red i mir beogradske policije, kada je, zajedno sa njom, privedeno još sedam devojaka, koje su se sumnjičile za prostituciju.

U martu prošle godine ona je s koleginicom Tijanom Maksimović, poznatijom kao Tijana Ajfon, privedena u SBPOK. Obe su provele nekoliko sati na saslušanju zbog navodne povezanosti sa klanom Veljka Belivuka. Mimi je po izlasku sa saslušanja ispričala da je bila s drugaricom u njenom lokalu, kada je unutra upala policija, stavila im lisice na ruke i odvela ih u stanicu. Tamo su ih ispitivali o određenim stvarima i rekli im, navodno, da o tome - ne smeju nikome ništa da pričaju.

Tijana Ajfon i Mimi Oro u provodu, ATA Images

Mimi je, svojevremeno, i o prostituciji imala svoj stav:

- Prostitucija postoji i na estradi, među poznatim ljudima. Ima nepristojnih ponuda i od žena i od muškaraca, starijih i mlađih, nema pravila. Ja nikada nisam uzela novac za te neke stvari. Dečko bi me prebio da švrljam. Uglavnom to rade neobrazovane, devojke koje su iz provincije, na fakultetu, koje imaju manje para.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana