LUKAS O DETALJIMA TAJNE VEZE S KSENIJOM PAJČIN! Greškom poslao bezobraznu poruku supruzi - izbio skandal! (FOTO)

Novosti online

12. 03. 2022. u 23:59

FOLK pevač Aca Lukas otkrio je u svoj autobiografsku knjigu "Ovo sam ja" detalje tajne veze koju je imao s ubijenom pevačicom Ksenijom Pajčin.

ЛУКАС О ДЕТАЉИМА ТАЈНЕ ВЕЗЕ С КСЕНИЈОМ ПАЈЧИН! Грешком послао безобразну поруку супрузи - избио скандал! (ФОТО)

Foto Filip Šobot/Studio Shobot

On je ispričao kakva je Ksenija bila privatno, otkrio da su živeli zajedno, kao i kako je tadašnja njegova supruga saznala njegovom greškom za njihovu romansu.

- Živeli smo zajedno godinu dana. Naša veza je bila strasna i iskrena. Za razliku od većine žena sa kojima sam bio, Ksenija nije pokušavala da me promeni. Kada bi me neko upitao da je opišem, rekao bih: 'Dobar čovek. Lepa, a nesrećna. Bila je veoma nesigurna. Kod kuće je sedela, čitala novine i gledala televiziju i pitala 'Kako je ova uspela, a ja ništa" - napisao je Lukas.

Pevač piše i da su mediji imali pogrešnu sliku o njoj.

- U novinama je svašta pisalo o Kseniji, između ostalog da je težak narkoman. Bila je lepa, snažna, pucala je od zdravlja! Svakodnevno je trenirala.

Aca Lukas je otkrio i da je molio Kseniju da krije vezu, jer je tada još bio u braku sa drugom suprugom Natašom.

- Od Ksenije sam tražio samo jedno - da ne priča novinarima o našoj vezi i to je poštovala. A san svakog muškarca je bio da ga vide sa Ksenijom Pajčin. Meni je bilo važnije da svakodnevno budemo zajedno, nego na naslovnim stranama.

Aca je otkrio i kako je žena otkrila aferu s Ksenijom.

- Pevao sam na jednoj terasi u Sutomoru. Za vreme pauze pisao sam Kseniji. Nabrojao sam šta ću sve da joj radim i šta će ona meni. 'Aco, gotova pauza' čuo sam kolegu i ustao. Na brzinu sam poslao poruku. Kad sam uzeo mikrofon, kroz glavu mi je prošlo 'nisam valjda...'. Završio sam turu pesama i uzeo mobilni. Bio je pretrpan porukama s istog broja. Moja druga supruga Nataša je primila poruku umesto Ksenije. Odmah mi je odgovorila - u jednoj poruci samo psovke, u drugoj kletve, trećoj kombinacija psovki i kletvi - napisao je Lukas.

Pevačica Ksenija Pajčin tragično je nastradala 16. marta pre 12 godina. Tog 16. marta 2010. ju je u njenom stanu u Nikšićkoj ulici usmrtio dečko Filip Kapisoda, koji je potom izvršio samoubistvo.

BONUS VIDEO - Aca Lukas o svojoj knjizi

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

OVAKO DANAS IZGLEDA KAFANA KOD MAČKA: Ovde su snimane nezaboravne scene serije Porodično blago (VIDEO)